Kamasutra on tehnyt rakkaudesta ja rakastelusta parempaa jo yli 45 vuoden ajan. Harvemmalla tuotesarjalla on näin pitkä historia. Nimi tulee Intialaisesta rakasteluun liittyvästä kirjoituksista, jotka tunnetaan nimellä “the Kama Sutra of Vatsyayana”. Tuotteet laadukkaita ja huippuluokan raaka-ainaista valmistettuja. Ne ovat intiimejä ja aistikkaita. Tuotesarjasta löytyy niin hierontaäljyt kuin liukuvoiteet ja vartalopuuterit sekä hierontakynttilät ja nyt myös laadukkaat vibraattorit sekä muut seksilelut.

Kamasutra kiihotusvoiteet ja liukuvoiteet

Sarjasta löytyy erityisesti naisille todella ihanan nautinnollisia kiihotusvoiteita. Ne kuten myös liukuvoiteet on valmistettu parhaista raaka-aineista. Näiden avulla saat rakastelusta maksimaalisen nautinnon.

Kamasutra lahjapaketit & hemmottelupaketit

Mietitkö mitä antaisi lahjaksi vaimolle tai tyttöystävälle? Tai miten hemmottelisi itseä? Tästä löytyy useampia erinomaisen laadukkaita lahjapaketteja hemmotteluun. Paketeissa on Kamasutran laadukkaita tuotteita lahjapakkaukseen pakattuna.

Kamasutra hierontaöljyt

Hierontaöljyillä teet intiimistä hieronnasta todellisen aistien elämyksen. Ihan tuoksut ja ihoa hellästi hoitavat aineosat viimeistelevät kosketuksen tainomaisella tavalla jättäen ihanan rennon ja intiimin tunteen.

Kamasutra vibraattorit ja seksilelut

Saatavana on myös taidokkaasti suunniteltuja seksileluja! Sarjan aikuisten lelut, aivan kuten muutkin tuotteet, on valmistettu täysin bodysafe ja allergiasoimattomista huippuluokan materiaaleista. Sen lisäksi ne ovat todella kekseliäistä ja ihanan nautinnollisia. Saatavana on seksileluja pariskunnille, hieromasauvoja ja muita vibroja! Tutustu kaikkiin valikoimassamme oleviin Kamasutra tuotteisiin.

Kamasutra vartalopuuterit

Vartalopuutereilla korostat upean intiimisti kehoasi, puuterit hoitavat ihoasi sekä jättävät upean silkkisen tuntumat että houkuttelevan tuoksun. Kun haluat tehdä itsestäsi vastustamattoman… Vartalopuuterit ovat myös kivoja lahjoja, jotka tuovat ylellisyyttä arkeen!

Mansikkamato seksikauppa myy kaikki Kamasutra tuotteet pysyvästi edulliseen hintaan. Tutustu kaikkiin valikoimassamme oleviin Kamasutra tuotteisiin.