Miksi tilata Mansikkamato seksikaupasta?

Mansikkamato on tutkitusti Suomen edullisin seksikauppa!

Lisäksi tavoitteemme on olla paras seksikauppa

 • Laaja valikoima valikoituja tuotteita.

  Valikoimamme on laaja ja laadukas, mutta hintamme eivät päät huimaa. Olemme valikoineet myyntiin pääasiassa pitkään markkinoilla olleita ja käytännössä toimiviksi todettuja seksileluja.

  Kauttamme saat varmasti aidot ja orginaalit edustamamme maailmanmerkit, kuten Vibe Therapy silikonivibrat, Fleshlight keinovaginat, Pjur-liukasteet ja Durex-kondomit.  Löydät varmasti tarkoitukseesi sopivat laadukkaat tuotteet seksivälinevalikoimastamme!

 • Oikeasti edulliset hinnat – vertaa vaikka!

  Vertaa hintojamme muiden hintoihin niin huomaat, että hintamme todellakin ovat oikeasti edullisia järkihintoja. Tyydymme pienempään katteeseen, sillä kiinteät kulumme ovat minimaaliset ja haluamme kilpailla hinnoilla, mikä on kotimaisten alan yrittäjien keskuudessa  harvinaista. Jos joku suomalainen verkkokauppa myy edullisemmin jotakin tuotetta, kerro se meille, niin panemme kyllä paremmaksi ja laskemme hintaamme lisää. Hintamme kestävät erinomaisesti vertailun mihin tahansa Suomalaiseen seksikauppaan, emmekä jää toiseksi kansainvälisessäkään vertailussa.

 • Mielenkiintoisia tuotteita!

  Sen lisäksi, että saat meiltä suositut huippumerkit järkihintaan, löydät valikoimastamme myös hieman erikoisempia ja harvinaisempia seksivälineitä, kuten siveysvyöt, penisplugit ja electrosex-välineet.

 • Hemmottelu- hieronta- ja vartalonhoitotuotteita sekä lahjoja hänelle!

  Seksilelujen lisäksi löydät verkkokaupastamme paljon myös hyvinvointituotteita, katso mitä kaikkea on tarjolla esim. intiimiin hierontaan, ja millaisia vartalonhoitotuotteita valikoimassamme on. Intiimit pelit ja vartalokoristeet tarjoavat pientä kivaa maustetta yhteisiin hetkiin ja hupitavaroista löydät esim hauskat Cloneboy kalunkopiointisetit! Mikäli etsit sopivaa lahjaa, kannattaa vilkaista mitä kaikkea jännittävää seksilelupaketit ja lahjasetit pitävät sisällään.

 • Nopea toimitus

  Toimitamme tilaukset nopeasti DHL Express kuriiripalvelun kautta 3-5 arkipäivässä suoraan ovellesi!

 • 30 vrk palautusoikeus ja toimivuustakuu

  Voit tilata turvallisin mielin, sillä kaikilla tuotteillamme on 30 vrk täysi palautusoikeus ja toimivuustakuu.

 • Luotettava kotimainen

  Taustalla yli 25v kokemus kaupankäynnistä ja verkkokaupasta vuodesta 1998.