Miksi tilata Mansikkamato seksikaupasta?

Tavoitteemme on olla Suomen paras seksikauppa.

 • Laaja valikoima valikoituja tuotteita.

  Valikoimamme on laaja ja laadukas, mutta hintamme eivät päät huimaa. Olemme valikoineet myyntiin pääasiassa pitkään markkinoilla olleita ja käytännössä toimiviksi todettuja seksileluja.

  Kauttamme saat varmasti aidot ja orginaalit edustamamme maailmanmerkit, kuten Vibe Therapy silikonivibrat, Fleshlight keinovaginat, Pjur-liukasteet ja Durex-kondomit.  Löydät varmasti tarkoitukseesi sopivat laadukkaat tuotteet seksivälinevalikoimastamme!

 • Oikeasti edulliset hinnat!

  Vertaa hintojamme muiden hintoihin niin huomaat, että hintamme todellakin ovat oikeasti edullisia järkihintoja. Tyydymme pienempään katteeseen, sillä kiinteät kulumme ovat minimaaliset ja haluamme kilpailla hinnoilla, mikä on kotimaisten alan yrittäjien keskuudessa  harvinaista. Jos joku suomalainen verkkokauppa myy edullisemmin jotakin tuotetta, kerro se meille, niin panemme kyllä paremmaksi ja laskemme hintaamme lisää.

 • Mielenkiintoisia tuotteita!

  Sen lisäksi, että saat meiltä suositut huippumerkit järkihintaan, löydät valikoimastamme myös hieman erikoisempia ja harvinaisempia seksivälineitä, kuten siveysvyöt, penisplugit ja electrosex-välineet.

 • Ilmainen toimitus

  Tilauksiin sisältyy ilmainen toimitus postitse, kun tilauksen arvo on vähintään 50€

 • 30 vrk palautusoikeus ja toimivuustakuu

  Voit tilata turvallisin mielin, sillä kaikilla tuotteillamme on 30 vrk täysi palautusoikeus ja toimivuustakuu.

 • Luotettava kotimainen

  Taustalla yli 25v kokemus kaupankäynnistä ja verkkokaupasta vuodesta 1998. Lue Mansikkamato kokemuksia!