Fleshlight

fleshlight-logo

Kaikki “Girls” mallit vain €63,80 sisältäen ilmaisen toimituksen!

Suosituimpia Fleshlight Girls masturbaattoreita – valitse tyttösi!

Alta löydät suisituimpia malleja! Valikoimastamme löydät näiden lisäksi kaikki muutkin flesukka mallit. Ja katso mihin hintaan. Tämän edullisemmalla et näitä löydä mistään! Ilmainen toimitus kaikkiin tilauksiin. Tilaa nyt ja nauti suosikkityttösi pillusta tai pepusta koska tahdot!

Katso tästä kaikki valikoimassamme olevat Fleshlight tuotteet.

Fleshlight peppumasturbaattorit – kun takaovi kutsuu…

Tiesithän, että moni pornostara on antanut pillunsa lisäksi Flesukalle myös peppunsa! Nämä ovat todellisia anaalinautinnon lähteitä, sillä jokainen tipunen on henkilökohtaisesti hyväksynyt oman nimikkomallinsa. Jokainen niistä on erilainen (insertit eroavat täysin toisistaan) ja antaa hieman eirlaisen masturbointikokemuksen, joka on hyvin lähellä aitoa anaalipanoa.

Katso tästä kaikki valikoimassamme olevat Fleshlight tuotteet.

Erikoisempia malleja

Fleshlight sarjasta löytyy paljon mielenkiintoisia tuotteita, kuten Flight Instructor ja Blade -mallit sekä tietenkin maailmankuulu STU, eli Stamina Training Unit, joka tekee sinusta enstitä kestävemmän ja miehekkäämmän  panopuuhissa.

Katso tästä kaikki valikoimassamme olevat Fleshlight tuotteet.

Pienemmät Sex-in-a-Can mallit – kun tiukka sen olla pitää…

Kun piukka pillu tai tiukka peppu on se mitä olety vailla, ratkaisu löytyy Sex-in-a-Can masturbaattoreista. Ne ovat vakiokokoisia isosiskojaan ja veljiään hieman pienempiä ja tarjoavat neitsyttäkin piukemman, mutta kimmoisan nautintotunnelin käyttöösi.

Katso tästä kaikki valikoimassamme olevat Fleshlight tuotteet.

Muita Fleshlight tuotteita – maksimoi nautintosi

Fleshlube liukuvoiteet on erityisesti suunniteltu itsetyydytykseen, niitä löytyy niin normaali, viilentävä kuin lämmittäväkin. Renewing Powder -talkilla varmistat masturbaattorin pitkäkestoisuuden ja kimmoisuuden säilymisen kovassakin käytössä. Flesh Wash puhdistusaine on oikeastaan pakko-ostos, jos haluat pitää flesukan hygienisenä. Se poistaa herkkää inserttiä vahingoittamatta epäpuhtaudet ja bakteerit yms. mömmöt ja takaa raikkaan itsetyydytyskokemuksen.

Katso tästä kaikki valikoimassamme olevat Fleshlight tuotteet

Valitse tyttösi ja tilaa saman tien – tästä nämä eivät enää halpene (paitsi tarjouskoodilla)

Tilaa nyt! Meiltä saat taatusti aidon ja oikean orginaalin tuotteen, tuomme nämä Suomeen Euroopan suurimmalta viralliselta jakelijalta ja myymme röyhkeästi reilusti valmistajan hyväksymää vähimmäishintaa halvemmalla! Tilaa myös kerran kuussa lähetettävä uutiskirjeemme, sillä vain siten saat tarjouskoodeja, joilla säästät vieläkin enemmän!

fleshlight