Fifty Shades of Grey kirjan ja elokuvan pohjalta suunniteltu seksilelusarja, jonka avulla teet yhdessä partnerisi kanssa fantasioistasi totta. Jos et ole vielä lukenut kirjaa tai nähnyt filmiä, voimme suositelle molemipia! Jos ne ovat sinulle tuttuja niin olet ehkä halunnut kokeilla alistumista puolin tai toisin? SM-leikit onnistuvat sujuvasti näillä välineillä. Kyseessä on virallinen lisenssisarja, johon kuuluu ainoastaan laadukkaita sitomisvälineitä ja seksileluja. Osa näistä on kirjan sivuilta ja filmistä tuttuja. Sarjan tuotteet ovat laadukkaita, ne sopivat myös lahjaksi.

Fifty Shades of Grey bondage välineitä

Tähän säväyttävään seksilelusarjaan kuuluu monenlaisia sidontavälineitä käsiraudoista bondage-köysiin. Cherished collectioniin kuuluu puolestaan huippuhuolellisesti ja super laadukkaista materiaaleista valmistetut bondage välineet, jotka sopivat erinomaisesti lahjaksi! Tehkää fantasioistanne totta ja kokeilaa sm-seksiä. Näiden aikuisten lelujen avulla se sujuu kuin itsestään.

Fifty Shades of Grey seksileluja

Sarjaan kuuluu monenlaisia seksileluja kuten penisrenkaat, klitoriskiihottimet, hieromasauvat ja dildot sekä Freed collectionin  langattomasti kauko-ohjattavat seksilelut. Saatavana on myös Wand-hieromalaite, eturauhaskiihotimet ja geishakuulat sekä useampia seksivälinepaketteja! Näiden avuilla on helppoa sukeltaa sm-seksin kiehtovaan maailmaan ja tuoda erotiikkaan uusia vivahteita.

Katso kaikki Mansikkamato seksikaupan valikoimassa olevat Fifty Shades of Grey seksilelut.