Käynti seksivälinemuseossa Prahassa

Käynti seksivälinemuseossa Prahassa

Mansikkamato teki kesävierailun Sex Machines Museum seksimuseoon Prahassa. Vituksen katedralin ja muiden välttämättömien turistinähtävyyksien jälkeen rima oli korkealla odotusten suhteen. Museo sijaitsee turistikeskustan sydämmessä, esim. lyhyehkön kävelymatkan päässä Kaarlen sillalta ja Astronomisen kellon luota. Sijainti ei siis voisi olla keskeisempi. Kieltämättä sijainti pahimmassa turistirysässä ja aihe sekä alalla toimiminen saivat aikaan tiettyjä epäilyksiä elämyksen vaikuttavuudesta. Helposti tuli mieleen, että kaikki on jo nähty, mutta tämä onneksi osoittautui täysin perustettomaksi ennakkoluuloksi.

Sisäänpääsymaksu oli 250 paikallista, eli samaa luokkaa muiden kulttuurikohteiden, kuten tekniikan museon ja kansallismuseon kanssa. Lehdistökorttia vilauttamalla sisäänpääsystä ei tosin tarvinnut maksaa mitään. Museosta löytyy kolme kerrosta, joista jokaisessa riittää aiheesta kiinnostuneella ihmeteltävää. Alakerrassa on lisäksi old erotic cinema, jossa voi levähtää hetken ja istuskella katsellen vanhoja, jopa hieman hupaisia seksifilmejä ajalta ennen videoita.

seksilelujaErotiikka on aikojen alusta asti ollut ihmiselle tärkeä osa elämää, joten kekseliäisyys on sen mukaista! Koska kyseessä on museo niin näytillä on odotetusti paljon vanhoja seksileluja ja seksivälineitä. Osa on niin kummallisia, että ihmisen kekseliäisyyttä kaikessa tyydytyksen nälässään joutuu todellakin ihmettelemään.

Historiallisia seksileluja tarkastelemalla selviää ehkä hieman yllättäenkin, että suurin osa nykyisistä mukamas uutuuksista onkin keksitty jo ajat sitten ja nykyiset härvelit ovat vain tavalla tai toisella hieman pidemmälle kehitetyjä ja eri materiaalaista valmistettuja. Yllättäen suurin osa vanhoista seksivälineistä on tarkoitettu naisen nautintoja varten!

Kieltämättä näiden vanhojen seksivälineiden lähempi tarkastelu herättää tietynlaista hilpeyttä, ellei jopa epäuskonkin tunteita. Ainakaan tehoja näistä ei ole puuttunut! Vain miltä kuulostaisi kammella käytettävä vatkainta muistuttava hieromasauva tai verkkovirralla toimiva värisevä tekosormi? Yksi eriskummallisimmista laitteista oli suurta pölynimuria muistuttava naisille tarkoitettu kiihoitin, jonka kanssa samaan sarjaan kuului paloletkua muistuttava vesisuihku. Epäilemättä ne ovat saaneet aikansa ladyt täyttymyksen kukkoloille!

electrosexViereinen electrosex laite ei liene tarkoitettu varsinaisesti BDSM-puuhiin, vaan paremman erektion saavuttamiseen! Laite on kieltämättä jokseenkin pelottavan näköinen, mutta miehet ovat olleet kautta aikojen valmiita mihin tahansa saadakseen kalunsa suoraksi ja mikäs sen parempi keino kuin kytkeä sähköjohdot sukukalleuksiin ja säätää virran voimakkuutta kunnes kalu seisoo kuin lipputanko! Sähköseksilelutkaan eivät siis näköjään ole mitenkään uusi keksintö. Museosta niitä löytyy varsin mielenkiintoinen valikoima, kuten myös melko pelottavan näköisiä erektiotukia yms.

seksikuntopyoraVarsinaisia seksikoneitakin oli näytillä kiitettävänlainen kokoelma. Löytyy monenlaista istuinta ja telinettä, johon on voinut asettua ja antaa koneellisen dildon hoitaa hommat.

Suurin osa on vanhoja laitteita, mutta joukosta löytyi ehkä mielenkiintoisin nykyaikainenkin laite, nimittäin kuntopyörä, jossa on satulaan kiinnitetty dildo. Dildo tietenkin paneskelee satulalla istujaa samalla kun pyörää polkee. Mikäs sen parempi fitness-intoilijan kuntopyörä voisikaan olla? Nämä voisivat olla innostava lisä myös suomalaisiin kuntosaleihin ja tuoda kokonaan uudenlaisen tyydytyksen tunteen palkinnoksi rankasta kuntoilurupeamasta.

aikuisten-nukkekotiYläkerrasta löytyi varsin mielenkiintoisia koneistettuja aikuisten nukkekoteja, joissa pienet liikkuvat nuket harrastavat seksiä mitä irstaimmilla tavoilla ja mitä moninaisimmissa asennoissa. Nämä ovat olleet aikoinaan ennen elokuvien aikaa varakkaan väen hupia, sillä näiden pienoismallien rakentaminen on vaatinut paljon aikaa ja taitoa kaikessa yksityiskohtaisuudessaan. Klikkaa kuvaa niin, näet sen suurempana ja pääset tarkastelemaan yksityskohtia!

Siveys on mitä ilmeisimmin ollut suurena huolenaiheena aikaisemminkin, ainakin mitä tulee siveyden varjelemiseen tarkoitettuihin välineisiin. Miehille ja naisille löytyy siveyspuku sekä monenlaisia siveysvöitä kuten myös sähköllä toimiva anti masturbation laite. Varmasti on ainakin saanut arvostamaan yhtesiä seksin hetki entistä enemmän kun itsetyydytyksen yrittämisestä on seurannut automaattisesti sähköisku! Olisikohan tuollaiselle kysyntää tänäkin päivänä?

Jos kuvittelet nähneesi vanhat-seksilelutjo kaiken, kuten me rehvakkaasti ajattelimme, tulet luultavasti yllättymään. Olemme kiertäneet aika monia alan messuja ja nähneet monenlaisia seksileluja, mutta suurin osa esillä olleista seksikoneista ja esineistä oli silti ennen näkemättömiä. Tämä on sinänsä loogista, koska kyseessä on museo ja harvemmassa paikassa pääsee tutustumaan vanhoihin seksileluihin ja seksikoneisiin. Kyseessä ei siis ole pornomuseo vaan nimen omaan seksivälinemuseo. Tämä voi ehkä kuulostaa hieman “kuivalta”, vähän kuin tekniikan museo, mutta voimme vakuuttaa, että paikka on visiitin arvoinen!

Seksivälinemuseota voi suositella kaikenlaisille pareille, siellä saa kuin itsestään tunnelmaa viritettyä hotellihuonetta varten. Pääosa vierailijoista vaikuttikin olevan pariskuntia. Seksimuseo tarjoaa toki saman elämyksen myös yksinäisille matkailijoille ja antaa varmasti virikkeitä seuraavia treffejä ajatellen. Ja vaikka treffit tai hotellipanot eivät olisikaan ensimmäisenä mielessä niin kannattaa käydä visiitillä ihan yleissivistyksenkin takia. Seksi ja seksuaalisuus ovat kuitenkin aina ja kaikessa läsnä, eikä yhtään haittaa saada hyvää käsitystä historiallisistakin tavoista nautinnon ja tyydytyksen metsästyksessä. Kokonaisuudessaan erinomaisen antoisa visiitti perus turisti nähtävyyksien rinnalla.

Share this post

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *