X-MEN VX5 Automaattinen Peniksensuurennin & Penispumppu

-34%

X-MEN VX5 Automaattinen Peniksensuurennin & Penispumppu

4.00 out of 5
 • Automaattinen moottoroitu peniksensuurennin ja penispumppu.
 • Toistuva käyttö kasvattaa peniksen pituutta ja paksuutta.
 • Voidaan käyttää erektion aikaansaamiseen myös ennen yhdyntää.
 • Toimii erinomaisena itsetyydytysvälineenä automaattisuudesta johtuen.
 • Lääketieteellistä-pvc:tä oleva tyvitiiviste, joka sopii kaiken kokoisille siittimille.
 • Ladattava!

149.00
Tarjous: 99.00
Toimitus 0€

Vain 2 varastossa

 • Kuvaus
 • Arviot (1)

Kuvaus

X-MEN VX5 Peniksensuurennin / penispumppu toimii automaattisesti. Siinä on tehokas moottori, joka imee sylinteriin haluamasi alipaineen. Pumpun imuteho on valittavissa. Alipaine saa peniksen kudoksen laajenemaan. Kun tätä toistetaan tarpeeksi usein, kudos mukautuu vähitellen uusiin olosuhteisiin, mikä näkyy peniksen pituuden ja paksuuden kasvuna. Penispumppua voi myös käyttää erektion aikaansaamiseen ennen yhdyntää, kun pumppu on muodostanut erektion, se saadaan kestämään penisrenkaan avulla. Pumppua voi myös käyttää itsetyydytysvälineenä, sillä alipaineen aikaansaama tunne on varsin kiihottava. Automaattisuuden ansiosta myös itsetyydytys tuntuu paljon nautinnollisemmalta kuin käsikäyttöisillä pumpuilla. Ime alipaine nopeasti napin painalluksella ja vapauta se hetken kuluttua, ime alipaine uudelleen entistä voimakkaampana ja toista tätä kunnes laukeat!

VX5 Automaattinen Peniksensuurennin on ladattava, mukana USB-latauskaapeli. Pumpun tyvessä on lääketieteellisestä-pvc:stä valmistettu kestävä ja joustava leveä tyvitiiviste, jonka ansiosta pumppu sopii kaiken kokoisille peniksille tiiviisti. Pituus noin 30cm ja sisähalkaisija noin 6cm.

Ennen penispumpun käyttöä voit voidella siittimen varteen hieman esim. Penis XXL -geeliä, joka hoitaa siittimen ihoa ja tekee pumpun käytöstä miellyttävempää. Jos haluat kasvattaa siittimen kokoa, suositelemme myös esim. Penis XL -tabletteja.

1 arvio tuotteelle X-MEN VX5 Automaattinen Peniksensuurennin & Penispumppu

 1. 4 / 5

  Plussat: helppo käyttää ja tehokas imua sekä riittävän kookas sylinteri ja laadukas tyvitiiviste. Miinukset: TYvessä voisi olla Bathmaten kaltainen tyvitiiviste, tekisi pumpun käytön entistä mukavemmaksi. Hinta penispumpuksi suht kallis, mutta ottaen huomioon että on ladattava sekä moottorikäyttöinen, niin varsinkin tarjoushinta on kohtuullinen. Voin suositella itsetyydytysvälineeksi ja peniksen kehittämiseen.


Lisää arvio