-41%

We Vibe Classic

4.00 out of 5
  • Käytetään rakasteleun aikana!
  • Kiihoittaa molempia!
  • Kaksi tehokasta moottoria!
  • Langaton kauko-ohjain ja ohjaus älypuhelimella!
  • 10 eri rytmiä ja omat “soittolistat” 🙂

169.00
Tarjous: 99.00
Toimitus 0€

Varasto loppu

  • Kuvaus
  • Arviot (1)

Kuvaus

We Vibe Classic on seksilelu pariskunnille, joka on todellakin vertaansa vailla. Kehitetty ensimmäisen ja alkuperäisen pariskunnille suunnitellun vibraattorin pohjalta nyt entistä monipuolisemmaksi, tehokkaammaksi ja nautinnollisemmaksi. We Vibeä käytetään yhdynnän aikana, se on paikoillaan vaginassa. Toinen haaroista jaa ulkopuolelle klitoriksen päälle ja toinen on sisällä – nerokkaan suunnittelun ansiosta myös penis mahtuu samaan aikaan vaginaan, joten yhdyntä onnistuu helposti. Mutta We Vibe tekeekin siitä nyt ennenkokemattoman nautinnollisen molemmille. Sekä ulkopuolelle jäävässä että sisäpuolella olevassa haarassa on oma tehokas moottorinsa, ja nämä kiihoittavat värinällään sekä klitorista, että vaginaa sisäpuolelta että penistä! Miltä tämä tuntuukaan – se täytyy todellakin kokea!

We Viben supertehokkaat moottorit värähtelevät ja tuottavat erilaisia sykäyksiä monilla eri rytmeillä. Hieromalaitteen ohjaus tapahtuu kätevästi joko mukana tulevalla langattomalla kauko-ohjaimella tai älypuhelimellasi. Älypuhelin ohjaus toimii Bluetoothilla. Lataa We-Connect -sovellus App tai Google Play storesta ilmaiseksi. WeVibe Classic toimii sisäisellä akulla, joka ladataan täysin huomiota herättämättömässä kotelossa, joka toimii myös säilytyskotelona. Se sopii yöpöydälle! WeVibe on täysin vedenpitävä ja voit käyttää sitä vaikka porealtaassa tai kylvyssä! Materiaali on laadukasta silikonia.

We Vibeä voi tietenkin myös käytää yksin omiin nautintoihin, kiihoittaahan se sekä klitorista että vaginaa sisäpuolelta samaan aikaa, mutta jaettu nautinto on se paras nautinto ja We Vibe onkin tietenkin parhaimmillaan yhdessä partnerin kanssa käytettynä.

Kaukosäädin toimii 3 metrin säteellä. Kaukosäädin toimii kestävällä litium nappiparistolla (CR2032) joka on tuotteen mukana.

Hieromalaitteen päiden max. pituus n. 8.4 cm ja max. leveys 2,9 cm.

Täydellinen paketti! Toimitetaan kivassa laatikossa, joka on helppo kääriä vaikka lahjapaperiin. Mukana We Vibe-vibraattori, latausteline, usb-latauskaapeli, kauko-ohjain sekä ohjekirja. Mansikkamato seksikauppa lupaa: paras We Vibe hinta ja aina ilmainen toimitus. Hanki We Vibe Classic ja tee rakastelusta entistä nautinnollisempaa – molemmille!

1 arvio tuotteelle We Vibe Classic

  1. 4 / 5

    Todella kiva seksilelu, ainakin toimii meillä yhdessä hyvin. Tuo seksiin “kolmannen ulottuvuuden” molemmilla. Vempain kiihottaa molempia ja kauko-ohjain on kätevä. Hieman mietitytti miten toimii, mutta tällä kertaa rohkeus palkittiin. Miehelleni tämä on vähän liiankin kiihottava, koska hän laukeaa muutenkin helposti, mutta mulle todella hyvä koska itse kiihotun eniten klitoriksesta ja siinähän tämä vibraattori tuntuu.


Lisää arvio