Veran Three Vibe vibraattori pareille

  • Kuvaus
  • Arviot (1)

Kuvaus

Tämä erittäin monipuolinen kolmimoottorinen luksus hieromasauva sopii hyvin niin perinteisten parien kuin naisparienkin seksileikkeihin ja myös yksin käytettäväksi. Se on syntisen nautinnollinen ja tehokas sekä kekseliäästi muotoiltu Magic Wandin ja Rabbit hieromasauvan yhdistelmä!

Naiset voivat käyttää vibraatoria tupladildon tavoin. Kun hieromalaite on paikoillaan sen värisevä kärkiosa jää ulkopuolelle ja soveltuu erinomaisesti partnerinkin kiihoittamiseen mitä moninaisimmissa asennoissa. Jaettu nautintohan on vähintäänkin tuplanautinto!

Perinteisille pariskunnille tämä monipuolinen seksilelu tarjoaa myös mielikuvituksellisia nautintoja. Nainen voi nautiskella sauvan ja klitoriskiihoittimen värähtelyistä ja molemmat voivat kokeilla kartiokärkeä vaikkapa anuksessa. Kartiokärki soveltuu hyvin myös muiden intiimeiden paikkojen kiihoittamiseen. Anuksen lisäksi sitä voi käyttää klitorikseen, vanginaan, nänneihin, miehen kieveksiin ja kaluun jne. Vain mielikuvitus asettaa rajat kun tämä on mukana seksileikeissä.

Myös yksin käytettynä vibraattori tuo upeita ja monipuolisia nautintoja. Vaginaan menevän varren ja klitoriskiihoittimen avulla on helppo saavuttaa säväyttäviä orgasmeja ja värisevällä kärkikartiolla voi kiihoittaa klitorista, nännejä ja vaginaa sekä tietenkin peppua.

Kartiokärki sopii myös anaaliseksiin totutteluun ja sillä voi rentouttaa sulkijalihasta ennen anaaliyhdyntää.

Hieromasauvassa on kolme erittäin tehokasta moottoria, yksi pitkässä varressa, yksi klitoriskiihoittimessa ja yksi kärkikartiossa. Vibraattoria on helppo käyttää hipaisukytkimillä ja siinä on viisi erilaista pulssitoimintoa.

Vibraattori on valmistettu laadukkaasta ja korkeatasoisesta silikonista. Sen pinta on kauttaaltaan silkkisen sileä ja hyvin liukuva. Hieromasauvassa on ladattava akku, lataaminen tapahtuu magneettisen USB-liittimen kautta, latauskaapeli mukana. Mukana myös säilytyspussi.

Käytä tämän seksilelun kanssa ainoastaan vesipohjaisia liukuvoiteita. Huuhtele käytön jälkeen miedolla saippuavedellä ja kuivaa.

1 arvio tuotteelle Veran Three Vibe vibraattori pareille

  1. 5 / 5

    Paras vibraattori mitä olemme mieheni kanssa kokeilleet. Tässä on kivasti erilaisia kärkiä joilla saa aikaan orkut ja voi kiihoittaa molempia, vaikka sauva antaakin eniten naiselle. Hitusen oudun näköinen, ja vaatii vähän kekseliäisyyttä, mutta todella hyvä.


Lisää arvio

Rakennamme kauppaa - tilaa uutiskirje niin saat tiedon heti kun avaamme! Piilota tämä ilmoitus