Virtsaputken laajentaja / spermastoppari 9.5cm Ø8mm

Virtsaputken laajentaja / spermastoppari 9.5cm Ø8mm

4.00 out of 5

38.90

Availability: Vain 1 varastossa Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,
  • Kuvaus
  • Arviot (1)

Kuvaus

Spermastoppari / virtsaputken laajentaja on valmistettu käsityönä ruostumattomasta teräksestä. Aseta silikonirengas terskan ympärille ja teräsplugi virtsaputken päähän, paina plugi virtsaputkeen. Tämä takaa sen, että peniksesi täyttyy spermalla, mutta et voi ejakuloida. Se on sekä kiihottava, tuskallinen että nöyryyttävä kokemus. Sopii niin ympärileikatuille peniksille kuin ympärileikkaamattomillekin. Pituutensa ansiosta tämä työntyy pitkälle kalun sisään!

Mukana kaksi silikonirengasta, joiden halkaisijat ovat 25 mm ja 30 mm. Kokonaispituus 130mm, sisään menevän osan pituus 95mm. Halkaisija paksuimmasta kohdasta 8mm (vaihtelee plugin koko pituudelta välillä 5mm-8mm). Paino noin 35g, Valmistettu käsityönä.

 

1 arvio tuotteelle Virtsaputken laajentaja / spermastoppari 9.5cm Ø8mm

  1. 4 / 5

    Tosi kiihottavan tuntunen, riittävän pitkä, täyttää kalun lähes koko pituudelta ja terskarangas pitää penisporan hyvin paikoillaan. Ilmainen toimitus hyvä, useimmissa seksikaupoissa siihen kun vaaditaan että ostaa vähintää jollain summalla. Suosittelen kokeilemaan penisplugeja. Tämmöinen pitkä on musta kaikista paras kun todella tuntuu.


Lisää arvio

Rakennamme kauppaa - tilaa uutiskirje niin saat tiedon heti kun avaamme! Piilota tämä ilmoitus