Treo Vartalohieroja

-34%

Treo Vartalohieroja

14.90
Tarjous: 9.90

Availability: Varastossa Osasto: Avainsana tuotteelle
  • Kuvaus
  • Arviot (2)

Kuvaus

Treo vartalonhierontalaitteessa yhdistyy perinteinen kiinalainen hieronta nykyaikaiseen ja nautinnollisen tuntuiseen hierontaan! Treon kahvaosa istuu käteen kuin valettu, laitetta voi painaa hellästi tai hieman voimakkaamminkin vartaloa vasten. Sitä liikutellaan pitkin kehoa, esim. hartioilla, pohkeissa tai vaikka haarojen välissä. Sen kolme pyöristettyä jalasta välittävät värähtelyt samalla painaen lihaksia ja intiimejä alueita. Tämä tuntuu uskomattoman hyvältä ja nautinnolliselta! Treolla voi hieroa myös vaatteiden läpi, mutta parhaimmillaan se on kun hierotaan paljasta ihoa ja iholle levitetään hieman hierontaöljyä! Treon tehopulsaattori värähtelee yli 13.000 kertaa minuutissa, saaden väsyneet ihakset pakahtumaan onnesta! Toimii kolmella AAA-paristolla. Koko noin 8cm x 8cm.

2 arviota tuotteelle Treo Vartalohieroja

  1. 4 / 5

    Oudon näköinen ufo, mutta toimii. Jossain messuilla mulle koitettiin myydä tämmöstä törkyhintaan, en ostanut, mutta silloin hieroivat niskoja vehkeellä ja jäi mieleen, että olipa kiva. Nyt löysin teiltä saman hieromalaitteen järkihintaan ja oli hyvä ostos ja hintakin hyvä, kympin tästä maksaa koska vaan. Todella kiva hartioiden hierontaan ja sopii muutenkin muiden paikkojen hieromiseen. Hinta erityisen edullinen musta verrattuna ainakin messuilla olleeseen lähemmäs viidenkympin hintaan.

  2. 3 / 5

    Toimii hvyin, tykkään erityisesti niskojen hieromisesta tällä. Pystyy käyttämään itse, mutta parhaimmillaan kun antaa toisen hieroa hartioita. Hieromalaitteen värinä tuntuu hyvin myös vaatteiden läpi, ei tarvitse aina riisua alasti jos haluaa hartiahierontaan. Suosittelen!


Lisää arvio

Rakennamme kauppaa - tilaa uutiskirje niin saat tiedon heti kun avaamme! Piilota tämä ilmoitus