U-Vibe Vibraattori pariskunnille

U-Vibe Vibraattori pariskunnille

119.00

Out of stock
5.00 out of 5

119.00

  • Huippunautinnollinen rakastelukiihotin pariskunnille.
  • Pidetään paikoillaan seksin aikana.
  • Kiihottaa sekä naista ulkoa että sisältä että miestä!
Availability: Varasto loppu Tuotetunnus (SKU): PLACEB-UVIBE Osasto:

Kuvaus

U-Vibe vibraattori pariskunnille tekee seksistä nyt todellakin entistä ihanempaa molemmille! Se on tarkoitettu pidettäväksi paikoillaan yhdynnän aikana, jolloin kaksihaarainen hieromalaite kiihottaa sekä naista sisältä että ulkoa ja samlla myös miestä. Anatomisen muotoilun ansiosta vibra asettuu lähes huomaamatta paikoilleen ja peniskin mahtuu vielä panopuuhiin ongelmitta.

U-Vibe asetetaan paikalleen siten, että toinen haaroista jaa klitoriksen päälle ulos ja toinen menee sisään vaginaan. Molemmissa haaroissa on omat tehokkaat moninopeuksiset moottorinsa, joiden värinä yhdessä puristaa naisen erogeenisia alueita taivaallisen nautinnollisesti saman aikaisesti ja molemmista suunnista! Tämä todella tuntuu upealta. Kun partneri painaa peniksensä sisään myös hän tuntee U-Viben mahtavan kiihottavan värinän kalussaan ja saatte molemmat elämenne orgasmit helposti – jopa liian helposti – ja jopa liian monesti! Tietenkin tämä seksilelu soveltuu käytettäväksi myös yksin ihan omiin intiimeihin nautinnon hetkiin, ja sillä voi tuoda uutta värinää helposti myös naisparien rakasteluun. Varsin monipuolinen vempain!

Vibraattori on kokonaan vesitiivistä ja sileäpintaista silikonia, joten se ei allergisoi ja se myös luistaa hyvin! Koska materiaali on silikonia, tämän kanssa on syytä käyttää ainoastaa vesipohjaisia liukasteita, jotta hieromalaitteen silkkinen pinta ei vahingoitu. Käytön jälkeen sen voi huuhdella miedolla saippuavedellä.

Vibrattorista löytyy yhdeksän eri nopeutta ja siinä on sisäinen USB-liitännän kautta ladattava akku. USB-latausjohto mukana.

1 arvio tuotteelle U-Vibe Vibraattori pariskunnille

  1. 5 / 5

    Niko

    Ottaen huomioon edullisen hinnan tällä voi antaa viisi tähteä. Toimii kuten kalliimmatkit samanlaiset, pieni puute on ettei ole kaukosäädintä, mutta toisaalta entisenä We Viben käyttäjänä ei tullut sen langatonta kaukosäädintä koskaan käytettyä puhumattakaan mobiiliapista.


Lisää arvio