“Stand Alone Turbo” Suction Rotation Lover automaattinen tekopillu

-24%

“Stand Alone Turbo” Suction Rotation Lover automaattinen tekopillu

4.00 out of 5

249.00
Tarjous: 189.00

  • Hyväilee penistä viidellä eri nopeudella pyörivillä silikoniharjaksilla hekumaniallisen nautinnollisesti!
  • Pyörimissuunnan vaihto!
  • Toimii AA-paristoilla tai AA-kokoisilla akuilla, mukana USB-virtajohto!
  • Purettavissa osiin puhdistusta varten!
Availability: Varasto loppu Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,
  • Kuvaus
  • Arviot (1)

Kuvaus

Stand Alone Turbo Suction Rotation Lover on automaattinen tekopillu jollaisesta olet ehkä aina unelmoinut. Se on ehdottomasti parhaita saatavilla olevia itsetyydytysvälineitä miehille. Se jättää kädet täysin vapaiksi, sillä masturbaattori kiinnitetään tehokkaalla imukupilla sopivaan paikkaan – vaikka pöydän pintaan tai kaakeliseinään tms. Kun valitset kiinnityspaikan oikein, masturbaattori on myös oikealla korkeudella ja varressa olevan nivelen ansiosta se on helppo asettaa sopivaan kulmaan. Sitten ei muuta kuin panemaan! Suuaukossa on joustavat ja kimmoisat häpyhuulet, joiden takana sijaitsee koneellistettu kammio, joka kyllä huolehtii kalustasi ja hyvin! Kammiossa on joustavia pyöriviä harjaksia, jotka hivelevät villisti penistä joka puolelta aiheuttaen kivikovan seisokin ja laukeamisen kerta toisensa perään. Häpyhuulimoduli on irroitettavissa, joten masturbaattoria voi käyttää myös ilman sitä, jos haluat työntää kalun suoraan harjasten superkiihoittavaan myllytykseen – josta ei mies laukeamatta selviä.

Tässä koneellisessa tekopillussa on viisi kiihoittavaa toimintoa, ja pyörimissuunnan vaihto. Purettavissa helposti osiin perusteellista puhdistamista varten. Parhaan nautinnon varmistat käyttämällä käytön yhteydessä vesipohjaista liukuvoidetta. Toimii neljällä AA-paristolla, voit käyttää myös ladattavia AA-koon akkuja! Mukana myös USB-virtakaapeli, eli laite toimii halutessasi myös ilman paristoja / aukkua USB-kaapelilla!

 

1 arvio tuotteelle “Stand Alone Turbo” Suction Rotation Lover automaattinen tekopillu

  1. 4 / 5

    Plussat: Hyvä “insertti” ja suuosa. Tehokas moottori ja kiihottavan tuntuinen, toimii siis kuten pitää. Imukuppi on hyvä ja sen lukitusmekanismis kunnollinen, jättää kädet vapaaksi ja mahdollistaa “naimisen”. Miinukset: hieman hinnakas.


Lisää arvio