Sucking Lover automaattinen tekopillu

-42%

Sucking Lover automaattinen tekopillu

  • Huippunautinnollinen automaattinen tekopillu.
  • 30 toimitnoa.
  • Lukituksella varustettu imukuppijalka.

129.00
Tarjous: 74.90
Toimitus 0€

Vain 1 varastossa

  • Kuvaus
  • Arviot (0)

Kuvaus

Sucking Lover automaattinen tekopillu tuo räjäyttävän nautinnolliset orgasmit ulottuvillesi! Se tekee kaiken puolestasi ja tyydyttää väsymättömästi halusi. Tekopillu kiinnitetään imukupilla pöytään (sopivalla korkeudella) tai vaikka kylpyhuneen seinään, imukupin ansiosta kädet jäävät vapaaksi muuhun. Tehokkaan imukupin tyvessä on lukituksella varustetu 180 astetta kääntyvä sarana, joka pitää pillun tukevasti paikoillaan haluamassasi asennossa ja oikeassa kulmassa. Jos et halua käyttää imukuppia, voit pitää tekopillu myös kädessä ja kiinnittää imukuppijalan paikalle mukana tulevan kannen!

Masturbaattorin sisäpuolella on supernautinnollisen tuntuinen insertti, joka on  myös helppo irroittaa puhdistusta varten. Sen voi pestä miedolla saippuavedellä. Voit käytä Vesipohjaisia liukuvoiteita lisäämään nautintoa. Insertissä on paksuja kiihoittavan tuntuisia juomukkaita väkäsiä, jotka saavat kalun kovaksi. Mutta ei siinä kaikki, sillä varsinainen nautinnon salaisuusovat kolmekymmentä nautinnollista värinäohjelmaa! Sinun ei tarvitse muuta kuin ”naida” tekopillua, liikuttelemalla kalua hieman ja antaa koneen tehdä työt! Laukeaminen onnistuu myös pitämällä kalua paikoilaan, sillä sen verran kiihottavan tuntuinen tämä moottori on. Laitteessa on myös muisti, joka muitaa suosikkiasetuksesi.

Masturbaattorin kokonaispituus ilman imukuppisaranajalkaa noin 21cm, insertin sisähalkaisija 5.5cm. Joustavat kiihoitusnystyrät ylätävät sisällä niin pitkälle, että keskellä jää noin 2cm tyhjää tilaa, mutta koska ne joustavat sisään mahtuu paksumpikin penis.

Toimii neljällä AAA-paristolla. Roiskevesitiivis. Materiaali ABS / TPR. Takuu 6kk.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.


Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Sucking Lover automaattinen tekopillu”