ShotsToys Mini Vibe pink hieromasauva

Hot
-63%

ShotsToys Mini Vibe pink hieromasauva

18.90
Tarjous: 6.90

Shots Toys Mini Vibe pink on todellinen pikkupeto, joka sopii jokaiseen käsilaukkuun tai puuteripussiin…

  • Kuvaus
  • Arviot (2)

Kuvaus

Mini Vibe vibraattori on näpsäkän kokoinen tehokas pikkuvibra. Sileä ABS-pinta luistaa helposti ja kovapintainen hieromasauva välittää värinät vaimentumattomina suoraan perille intiimeihin paikkoihin! Pienen kokonsa ansiosta helppo kuljettaa vaikka käsilaukussa. Portaaton tehonsäätö kätevästi kiertonupilla.Hieromasauva tarvitsee vain yhden AA-pariston ja siitä riittää tehoja pitkäksi aikaa. Helppo puhdistaa haalealla vedellä. Antaa sinulle nautinnon, missä haluat. Pituus 6mc. Halkaisija 2.5cm.

Paras liukuvoide tämän kanssa käytettäväksi on esim. Pjur Women Toy Lube.

Tutustu valikoimaamme ja löydä ihania seksitarvikkeita, jotka mansikkamato seksikauppa myy aina halvalla! Tätä tuotetta myymme vain yksi per tilaus / asiakas, jotta riittää mahdollisimman monelle!

2 arviota tuotteelle ShotsToys Mini Vibe pink hieromasauva

  1. 4 / 5

    Ihan näppärän kokoinen ja kiva vibra, värikin on kiva, ei tästä oikein osaa sanoa muuta kuin toimii. Ei mitään erikoista, mutta tekee mitä lupaa. Hinta oli hyvä ja toimitus tuli nopeesti.

  2. 4 / 5

    Hintasekseen todella hyvä, tykkään tämmösistä sileistä ja kovapintasista sauvoista. Sopivan pieni, mahtuu käsilaukkuun, hiljanen ja tehokas. Sopivan kokonen ja muotoilu nyt vaan on toimiva. Ostan toistekkin, ilmainen toimitus oli hyvä, joskin 35€ minimi ostos on aika paljon opiskelijabudjetilla, muta kait sitä joskus täytyy omia halujakin ajatella ja törsätä.


Lisää arvio

Rakennamme kauppaa - tilaa uutiskirje niin saat tiedon heti kun avaamme! Piilota tämä ilmoitus