Seksikone – Love Machine – Sex Machine

Seksikone – Love Machine – Sex Machine

385.00

Out of stock

385.00

Availability: Varasto loppu Tuotetunnus (SKU): PLACEBIG-ORI0560693-0000 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kuvaus

Seksikone on väsymätön työjuhta, jolta ei puhti lopu koskaan kesken… Todella monipuolinen panokone, jonka mukana tulee paljon lisävarusteita, jotka kiinnetetään laitteeseen: dildoja, tekopenis, kiihotinkuula, anustappi ja keinovagina. Tämä tarjoaa kovat kyydit niin naisille kuin miehille ja kaikille siltä väliltä… ja tuo potkua pariskuntien orgioihin… (tai rupsahtaneeseen seksielämään…)

Panokonetta voi käyttää vaikka pöydällä, lattialla tai tuolilla. Love machine toimii – yllätys – yllätys – verkkovirralla! Säädettävästä käsikahvasta, voi ottaa kiinni kun kone hoitaa hommaansa… Laitteen männän kulmaa void säätää sopivaksi, joten panokone sopii kaiken kokoisille ja käytettäväksi useissa eri asennoissa.
XXXXX
Panokoneessa on kaksi toimintoa ja mukana ovat kaikki niihin yhdistettävät lisäosat. Panokoneen mäntään voidaan kiinnittää mukana oleva tekopenis, keinovagina tai anustappi. Lisäksi koneeseen voidaan yhdistää mukana oleva kiihotinkuula, g-pistesauva tai sileä hieromasauva. Samalla kun panokoneen männässä kiinni oleva tekopenis panee sinua, voit nauttia todella tehokkaasti värisevästä kiihotinkuulasta tai sauvasta. Voit käyttää myös männässä olevaa anustappia sekä värisevää hieromasauvaa yhtä aikaa. Panokone sopii sekä naisille, että miehille. Miehille suunnatussa masturbaattorissa on irroitettava sisus, joka on valmistettu aitoa ihoa jäljitteleväst materiaalista. Tunnelin sisäosa on nystyröity ja se on irroitettavuutensa ansioista helppo pestä käytön jälkeen. Masturbaattori liikkuu männässä edes-takaisin tarvittaessa todella kovalla vauhdilla. Mukana oleva kiihotinkuula voidaan kiinnittää myös keinovaginaan/masturbaattoriin jossa se tärisyttää sitä kiihottavasti.

Myös mäntään kiinnitettävän tekopeniksen ja anustapin edes-takaista liikettä voidaan säätää nautinnollisen hitaasta aina todella nopeaan saakka. Männän liikettä säädetään johdollisen kaukosäätimen avulla pyöräyttämällä siinä olevaa säätöpyörää.

Love Machine panokoneessa oleva toinen toiminto tekee siitä erittäin monipuolisen ja taatusti nautinnollisen. Panokoneessa on nimittäin mukana vielä kaksi hieromasauvaa sekä kiihotinkuula. Kovamuovista valmistetut välineet voidaan yhdistää panokoneeseen, joko yksi tai kaikki kerrallaan. Ne värisevät viidellä eri voimakkuudella. Panokoneen tehokkaan moottorin ansiosta sauvat ja kiihotinkuula värisevät tarvittaessa erittäin tehokkaasti. Niiden värinävoimakkuutta säädetään samasta kaukosäätimestä kuin männän liikettä. Kaukosäätimessä on omat säätöpyörät molemmille toiminnoille.

Helppokäyttöinen ja taatusti nautinnollinen tuote, jota voidaan käyttää yksin tai yhdessä kumppanin kanssa!

Tuotetiedot:
– Panokoneen materiaali: ABS
– Mitat: 25 cm x 36 cm x 21 cm
– Mäntään kiinnitettävän tekopeniksen materiaali: TPE. Pituus: 15.5 cm ja halkaisija 3-4 cm.
– Anustapin materiaali: PVC. Pituus 15.5 cm ja halkaisija 2-4 cm.
– Keinovaginan/masturbaattorin sisäosan pituus n. 16 cm ja halkaisija n. 6 cm.
– Violetin hieromasauvan materiaali: ABS. Pituus 17.5 cm ja halkaisija n. 2.5 cm.
– Punaisen g-pistesauvan materiaali: ABS. Pituus 13.5 cm ja halkaisija 2-2.5 cm.
– Kiihotinkuulan materiaali: ABS. Pituus 5.5 cm ja halkaisija 2.5 cm.
– Johdolliset tuotteet ovat roisketiiviitä, johdottomat vesitiiviitä. Käytä tuotteiden kanssa tarvittaessa vesipohjaista liukuvoidetta. Panokone yhdistetään verkkovirtaan ja sen on/off nappi painetaan pohjaan. Tämän jälkeen koneen toimintoja säädetään johdollisen kaukosäätimen avulla. Panokoneen männän nopeus on n. 120 krt/min. – Paketin mitat: 48 cm x 42 cm x 38 cm.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.


Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Seksikone – Love Machine – Sex Machine”