Satisfyer – Pro Plus Vibration

-25%

Satisfyer – Pro Plus Vibration

59.95
Tarjous: 44.91

Availability: Varastossa Osasto:
  • Kuvaus
  • Arviot (0)

Kuvaus

Nautit Satisfyerin paine-aallosta, mutta kaipaat myös klassisen hieromasauvan aistillista tärinää? Uusi Satisfyer Pro Plus tärinä yhdistää halutut, stimuloivat paine-aallot nautinnolliseen värinään saumattomasti, mikä antaa sinulle vertaansa vailla olevan ilon kokemuksen!

Tämän Satisfyerin muotoilu muistuttaa hieman bumerangia. Silkkisestä sileästä silikonista valmistettu kätevä iloannostelijaa saa sinut tulemaan kerta toisensa jälkeen kosketuksettoman klitorisen paine-aallon sekä värähtelyn avulla upeasti. Pehmeä silikoni-kiinnike ympäröi klitoriksen ja lempeä, mutta voimakas alipaine ajaa sinut puhtaaseen ekstaasiin, kun taas nautinnolliset värähtelyt lisäävät emättimen stimulaatiota. Seurauksen orgasmi? Kyllä!

Kuten kaikki Satisfyer-perheen tuotteet, Pro Plus -värähtely tarjoaa 11 intensiteettiasetusta. Värähtelytoiminto takaa lisää nautintoa: hiljainen mutta tehokas moottori. Paine-aaltoja ja tärinää voidaan ohjata erikseen, antaen sinulle mahtavia elämyksiä, joilla kaikilla on voimakas ja onnellinen loppu. Etsitkö vedenalaista jännitystä? Vesitiiviin viimeistelyn ansiosta voit nauttia tämän kanssa myös suihkussa ja kylvyssä.

Paine-aallot aktivoituvat päälle / pois-painikkeella, ja niitä voidaan säätää ylös ja alas painikkeilla +/-. Tärinää hallitsee toinen painike, mikä tarkoittaa, että voit aina nauttia kahdesta toiminnosta erikseen. Integroidun ladattavan akun ansiosta Satisfyer Pro Plus voidaan helposti ladata mukana toimitetulla magneettisella USB-kaapelilla.

Materiaali ja hoito
Ihon ystävällinen silikonipää on ergonomisesti muotoiltu. Se sulkee sen hyvin varovasti ja tarkasti sisäänsä. Pää on myös vaihdettavissa sekä helppo irroittaa puhdistusta varten. Käytä tämän kanssa vesipohjaisia liukuvoiteita. Satisfyer Pro Plus tärinä on varustettu integroidulla ladattavalla akulla, mikä tarjoaa ympäristöystävällisen latauksen. Magneettista USB-latauskaapelia (mukana).

– Paine aallot ja tärinä.
– Erikseen säädettävät asetukset.
– 2 voimakasta moottoria.
– Vedenkestävä.
– Ladattava USB-latauskaapeli mukana.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.


Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Satisfyer – Pro Plus Vibration”