Satisfyer – Pro G-Spot Rabbit imevä g-piste ja klitoris vibra

-25%

Satisfyer – Pro G-Spot Rabbit imevä g-piste ja klitoris vibra

59.95
Tarjous: 44.91

Availability: Varastossa Osasto:
  • Kuvaus
  • Arviot (0)

Kuvaus

Satisfyer-seksileluperheen muiden vibrojen tavoin tämäkin ainutlaatuisella klitoriskiihottimella varustettu sauva stimuloi rakkautesi helmiä kosketuksettomasti paine-aaltojen kautta, mikä antaa syvemmän stimulaation, joka johtaa useisiin orgasmeihin.
Satisfyer Pro G-Spot Rabbit tuo libidoasi huipulle! Se tarjoaa uskomattoman yhdistelmän yhtäaikaista klitoriksen paine-aalloilla tapahtuvaa stimulointia ja G-pistehierontaa. Voisi olla syytä ottaa muutaman päivän pois työstä ja viettää ne sängyssä yhdessä tämän innovatiivisen nautintojen monitaiturin kanssa!
Ergonominen muoto ja silkkinen pehmeä silikonipäällyste. Istuu täydellisesti käteesi. Joustavan, hieman kaarevan sauvan kärki etsii ja löytää G-pisteen helposti ja saa orgasmin aikaan voimakkaan moottorin avulla. 3 värähtelyintensiteettiä ja 7 rytmiä.
Samaan aikaan kun g-piste sauva värähtelee sisälläsi, klitorisstimulaattori hyväilee rakkaushelmiäsi aistillisella paine-aalto sarjalla. Pyöreä silikoni-kärki ympäröi klitorisesi imien sitä rytmikkäästi.  Tämä antaa sinulle tunteen, joka on samanlainen kuin suullinen stimulaatio: nopea muutos imun ja paineen välillä on käytettävissä 11 intensiteetillä – käytä intuitiivisia säätimiä muuttaaksesi tehoa. Kolmas nappi säätelee värähtelyasetusta, mikä mahdollistaa lukuisten viettelevien asetusten yhdistelmät.
Satisfyer Pro G-Spot on myös äärimmäisen hiljainen, vaikka se voi hyvinkin saada aikaan ääniä sinusta! Vedenpitävä sauva on myös ihanteellinen kumppani, joka kutsuu sinut nauttimaan aistillisista nautinnoista suihkussa tai kylvyssä.
Integroitu ladattava akku. Ihoystävällinen silikoni on erittäin helppo puhdistaa. Pese lelu haalealla vedellä ja vähän saippuaa.  Viimeistele desinfiointiainetta sisältävällä lelunpuhdistusaineella erityisen perusteellisen hygienian varmistamiseksi.

– Paine aallot ja tärinä
– Erikseen säädettävät asetukset
– 2 voimakasta moottoria.
– Vedenkestävä
– Ladattava USB-latauskaapeli mukana

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.


Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Satisfyer – Pro G-Spot Rabbit imevä g-piste ja klitoris vibra”