Satisfyer – Pro 4 Couples pariskunnille

-29%

Satisfyer – Pro 4 Couples pariskunnille

59.95
Tarjous: 42.42

Availability: Varastossa Osasto:
  • Kuvaus
  • Arviot (0)

Kuvaus

Nyt on aika unohtumattomille nautinnoille, jotka, Satisfyer Pro 4 Couples mahdollistaa, sillä tämä kekseliäs kiihotin avaa kokonaan uuden maailman eroottisille leikeille. Klassisten pariskuntien seksilelujen tavoin se on paikoillaan yhdynnän aikana tuoden nautintoa sekä naiselle että miehelle samanaikaisesti. Muttase tarjoaa vieläkin enemmän kuin vain kiihottavan tunteen tiukkuudesta, jännittävistä värähtelyistä ja pirteästä G-pistohieronnasta: Satisfyer-perheen tyypillisin tavoin se stimuloi naisen klitorista paine-aaltojen avulla. Tämä tuo syvemmän stimulaation, joka johtaa useisiin orgasmeihin.
Pro 4 Couplesin ergonominen muoto ja silkkinen pehmeä silikonipeite varmistavat, että se istuu mukavasti kädessäsi ja tuntuu paikoillaan miellyttävältä. Kun houkutteleva muotoilu on viettelynyt sinut, olet matkalla jakamaan samanaikaista ekstaasia kumppanisi kanssa. Kapeampi sauva laitetaan emättimeen. Se tarjoaa 10 voimakasta värähtelyasetusta, jotka stimuloivat sekä peniksen että emättimen herkkiä alueita tehden tunteesta myös tiukemman. Samaan aikaan osa U-muotoisesta värähtelijästä pysyy ulkona, kiihottaen klitoriksta paineaalloilla. Houkutteleva vuorovaikutus paineen ja imun välillä tarjoaa on 11 asetusta, jotka takaavat unohtumattoman aistillisen kokemuksen.
Intuitiivisen säätimen avulla voit säätää tärinän ja paine-aallon asetuksia erikseen, mikä johtaa lukemattomiin yhdistelmiin. Satisfyer Pro 4 Couples on myös erittäin hiljainen, vaikka se voi hyvinkin saada aikaan ääniä teistä molemmista! Se on myös vedenpitävä ja ihanteellinen kumppani suihkussa tai kylvyssä.
Seksilelun materiaali ja hoito: Vaihdettava ihoystävällinen silikonikärki. Käytä tämän kanssa vesipohjaista liukuvoidetta. Satisfyer Pro 4 Couplesin integroitu ladattava akku tarjoaa ympäristöystävällisen johdoista ja paristoista vapaan kokemuksen. Ihoystävällinen silikoni on erittäin helppo puhdistaa. Pese lelu haalealla vedellä ja käytä vähän saippuaa. Kiinnitys on myös helposti irrotettavissa. Viimeistele desinfiointiainetta sisältävällä lelunpuhdistusaineella erityisen perusteellisen hygienian varmistamiseksi.
– Paine aallot ja tärinä.
– Erikseen säädettävät asetukset.
– 2 voimakasta moottoria.
– Vedenkestävä.
– Ladattava USB-latauskaapeli mukana.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.


Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Satisfyer – Pro 4 Couples pariskunnille”