Satisfyer Couple Vibe Partner Plus Purple 2020 Version

Satisfyer Couple Vibe Partner Plus Purple 2020 Version

39.95

Out of stock
5.00 out of 5

39.95

Valmistaja: SATISFYER

Availability: Varasto loppu Tuotetunnus (SKU): 4049369015016 Osastot: , , , ,

Kuvaus

Satisfyer Couple Vibe Partner Plus sopii erinomaisesti hiljaiseen iltaan tai loputtoman intohimon yöhön. U-muodonsa ansiosta molemmat voivat nauttia ainutlaatuisesta stimulaatiosta. Se on varustettu kummallakin puolella olevalla voimakkaalla moottorilla, joka suosii klitoriksen lisäksi myös g-pisteen stimulaatiota.

Nauti kolmesta voimakkuudesta ja 7 värähtelytilasta, jotka vievät sinut lähemmäksi huipentumaa. Tehokkaiden ja aistillisten värähtelyjen lisäksi voit kokea myös hermeettisemmän tunteen rakastellessasi kumppaniasi. Se on vedenpitävä, joten voit viedä sen vaikka kylpyhuoneeseen ja nauttia rentouttavasta illasta.

Satisfyer Double Plus: Tuplasti stimulaatio, kaksinkertainen valikoima, kaksinkertainen hauskuus!

Satisfyer Double Plus tarjoaa sekä sinulle että hänelle jännittävää, lisättyä stimulaatiota rakastelun aikana.U-muotoisen vibraattorin alempi varsi työnnetään varovasti emättimeen rakastelun aikana, kun taas vibraattorin yläosa lepää klitoriksella. Se stimuloi klitorista upeilla värähtelyillä, kun taas toinen pää stimuloi häntä sisäpuolelta. Kun hän työntää peniksensä sisään, sisäinen varsi luo herkän, ylimääräisen kireyden ja yhdessä värinän kanssa katapultoi molempien orgasmin taivaisiin.

Miksi meidän pitäisi saada Satisfyer Double Plus?

Vedenpitävän (IPX7) pintansa ansiosta Double Plus antaa mahdollisuuden nauttia huipentumista yhdessä missä tahansa. Tee jaetusta kuumasta kylvystäsi vieläkin kuumempi, muuta aamusuihkusi ekstaasin hetkeksi tai nauti mukavasti sängyllä! Erittäin pehmeä, herkkä silikoni imartelee ihoasi ja voidaan puhdistaa helposti vedellä ja saippualla tai desinfioivalla seksuaalihyvinvointilaitteen puhdistusaineella käytön jälkeen. Mukana toimitettu USB-magneettikaapeli varmistaa, että voit ladata sen helposti. Hemmottele itseäsi kaksinkertaisella stimulaatiolla tai nauti Double Plus yksin. Valintasi, vaihtelu ja hauskuus on taattu!

Tämän multivibraattorin molemmat akselit on varustettu tehokkaalla moottorilla, ja niitä voidaan ohjata painamalla ylemmän akselin painiketta. Nauti henkeäsalpaavista orgasmeista! Satisfyer Double Plus on kuiskausen hiljainen kaikilla voimakkuuksilla, joten voit hemmotella itseäsi häiriöttömästi.

Siinä on ladattava akku USB: n kautta. Pehmeä silikoni ei vahingoita ihoa ja on erittäin miellyttävä koskettaa.

Features:

 • 10 vibration programs
 • Rechargeable via USB
 • 2 engines
 • Waterproof
 • Weight: 63 gr
 • Length: 8 cm
 • Shaft length: 7 cm
 • Diameter: 3 cm

 

1 arvio tuotteelle Satisfyer Couple Vibe Partner Plus Purple 2020 Version

 1. 5 / 5

  Aisla

  Todella huippulaite, meillä käytössä joka kerta kun rakastellaan. Tuo lisänautintoa kummasti molemmille. Suosittelen.


Lisää arvio