-31%

Rabbit Vibraattori naisille – Purple

Rabbit Vibraattori naisille – Purple


Tarjous: 28.90

Out of stock


Tarjous: 28.90

Valmistaja: EASYTOYS

Availability: Varasto loppu Tuotetunnus (SKU): ET041PUR Osastot: , , , ,

Kuvaus

Tämä supernautinnollinen Rabbit Vibratori naisille on saatavana monilla eri tyyleillä ja väreillä. Siinä on useita pyörimisnopeuksia ja 12 vaihtelevaa värähtelymoodia. Voit nauttia G-pisteen ja klitoriksen stimulaatiosta samanaikaisesti. Tämän klassisen hieromasauvan pyörivä akseli saa joustavan ja kimmoisan varren liikahtelemaan tavalla, joka tarjoaa uskomattoman tuntemuksen, samalla kun värisevät “korvat” kiihottavat klitorista henkeäsalpaavan nautinnollisesti. Kaikki EasyToys Vibe -malliston täryttimet ovat vedenpitäviä ja ftalaatittomia, miellyttävän kimmoisia ja hellpoja pitää puhtaana.

Features:

 • 12 vibration modes
 • G spot
 • Stimulating
 • Waterproof
 • No phthalates

2 arviota tuotteelle Rabbit Vibraattori naisille – Purple

 1. Jaana

  Sopivan kokoinen minulle. Etsin pitkään pienehköä ”rabbithieromasauvaa” ja tämä on osoittautunut hyväksi valinnaksi. Kivan joustava, mutta myös jämäkkä ja klitorisrabbit kiihottaa kivasti. Toiminnot ja moitoilu ovat hyvät. Hintakin kohtalaisen edullinen varsinkin kun toimitus ei maksanut mitään.

 2. 4 / 5

  Vierailija

  Monipuolinen ja nautinnollinen peruslelu, joka varmaan pitäs olla jokaisen naisen lelulaatikossa, ainakin meidän emäntä pitää tästä paljon! Hyvä ostos!


Lisää arvio