Pro Extender peniksensuurennin

-65%

Pro Extender peniksensuurennin

3.00 out of 5

199.00
Tarjous: 69.00

Availability: Varastossa Osasto:
 • Kuvaus
 • Arviot (1)

Kuvaus

pro-extenderPro Extender peniksensuurennin auttaa kasvattamaan peniksen kokoa. Sen toiminta perustuu kudoksen mukautumiseen uuteen kokoon peniksen venytyslaitteen aikaansaamassa venytyksessä. Penistä ei kuitenkaan tarvitse pitää venytyslaitteessa jatkuvasti vaan valmistaja suosittelee maksimissaan neljän tunnin käyttöä per vuorokausi. Tämä toistetaan mieluiten päivittäin, jolloin kudos vähitellen ajan kuluessa mukautuu ja venyy.

Laite kiinnitettään paikoilleen peniksen tyveen ja venytysvarret säädetään sopivan mittaisiksi siten, että ne aikaansaavat tuntuvan, mutta ei kuitenkaan liian kovan vedon. Veto saadaan aikaan kun terska kiinnitetään silikonisiteellä venyttimen kärkeen. Peniksen venyessä toistuvassa käytössä venytinvarsia säädetään vähitellen pidemmiksi, mikä aiheuttaa jälleen tarpeen mukautua. Näin penistä voidaan saada pidennettyä luonnollisesti venyttämällä.

Pro Extender peniksensuurentimen vaikutuksia

 • Suurempi penis
 • Paksumpi penis
 • Parantaa erektioherkkyyttä
 • Pidempikestoinen erektio
 • Auttaa hallitsemaan ennenaikaista siemensyöksyä
 • Tekee seksistä nautinnollisempaa
 • Tekee orgasmeista intensiivisempiä
 • Parantaa veren virtausta paisuvaiskudoksessa
 • Parantaa sperman laatua
 • Auttaa suoristamaan penistä

peniksensuurennin

ProExtender peniksensuurennin lupaa näkyvä tuloksia kunhan käytät sitä säännöllisesti! Tehoa voi lisätä käyttämällä myös tarkoitukseen sopivaa peniksensuurentamiseen suunniteltua penispumppua noin 15 minuuttia venytyslaitteen poistamisen jälkeen. Tämä parantaa verenkiertoa entisestään ja auttaa kudosta mukautumaan uusiin mittoihin. Fyysisten peniksensuurentimien vaikutusta voi edelleen tehostaa syömällä tähän tarkoitukseen tehtyjä peniksenkasvatusvalmisteita. Tuloksena pitäisi olla ainakin jonkin verran suurempi penis ja tulosten pitäisi myös olla pysyviä. Venytyslaite ja pumppu toistuvasti käytettynä rasittavat jonkin verran kudosta, joten on suositeltavaa hieroa penikseen siihen tarkoitettua Penis XXL hoitavaa voidetta.

1 arvio tuotteelle Pro Extender peniksensuurennin

 1. 3 / 5

  Hintaisekseen ihan ok peniksensuurentaja. Kaikihan nämä toimivat samalla periaatteella, koitetaan vaan myydä kalliimmalla laittamalla mukaan kaikenlaista ylimääräsitä krääsää. Tässä ei tullut mukana oikeastaan mitään ylimääräistä, mutta itse peniksensuurennin kyllä tuli ja toimii. Olen käyttänyt yhdessä penispumpun kanssa ja penisvoiteen kera, luultavasti pientä suurentumistakin on tapahtunut, mutta suurimman vaikutuksen olen huomannut erektioherkkyyden kasvamisessa. Lieneekö kuvittelua, mutta diabeetikkona siinä minulla ollut ongelmia, mutta nyt parin kuukauden pumppu ja kehitin “kuurin” jälkeen seksi on alkanut sujua kuten ennen. Suosittelen, mutta tietenkään kannata odottaa kalun kasvavan silmissä 🙂


Lisää arvio

Rakennamme kauppaa - tilaa uutiskirje niin saat tiedon heti kun avaamme! Piilota tämä ilmoitus