Pretty Love Couples Vibe – Vibraattori Pareille

 • Kuvaus
 • Arviot (4)

Kuvaus

Pretty Love Couples Vibe on laadukas ja todella monipuolinen seksilelu pareille, joka sopii myös yksin käytettäväksi. Se on ensisijaisesti suunniteltu pidettäväksi paikoillaan yhdynnän aikana, jolloin vibraattori tuo lisää nautintoa molemmille. Toinen varsi laitetaan sisään vaginaan ja se mahtuu olemaan paikoillaan yhtä aikaa peniksen kanssa, hieroen sekä sinua että häntä! Varressa on kohouma, joka painaa ihanasti tuntuen herkkiä alueita ulkopuolelle jäävän varren vastakappaleena. Toinen varsi jää ulkopuolelle, se on muotoiltu asettumaan klitoriksen päälle sitä kiihoittaen. Huomaa molempien varsien kosketuspintojen nerokas muotoilu, jollaista et muiden valmistajien laitteista löydä. Muotoilu ei ole ulkonäköseikka, vaan nimen omaan nautintoa ja orgasmia voimistava ominaisuus. Tämän vibraattorin avulla onkin mahdollista saavuttaa entistä intensiivisempi laukeaminen ja orgasmi. Molemmissa varsissa on oma tehokas moottori. Pretty Love Couples Vibe on monipuolinen myös siinä mielessä, että sen voi asettaa perinteisen tavan sijaan myös siten, että toinen pää asetetaan anukseen. Voit ehkä vain kuvitella miltä hieromalaite tuntuu värähdellen sekä vaginassa että anuksessa.

Pretty Love on valmistettu laadukkaasta silikonista, sen pinta on silkkisen sileä ja hyvin liukuva. Varsi on taipuisa ja pinta hieman joustava. Vibraattoria kontrolloidaan joko pinassa olevilla hipaisukytkimillä tai langattomalla kaukosäätimellä. Hieromasauvassa on kolmekymmentä erilaista toimintoa, joista varmasti löytyy juuri itselle parhaiten toimivat rytmit ja voimakkuudet. Laitteessa on ladattava hyvin kestävä akku, mukana USB-kaapeli ja laturi.

Huuhtele miedolla saippuavedellä ja kuivaa käytön jälkeen. Vältä kuitenkin latausliitännän kastelua suoraan vedellä. Käytä tämän hieromasauvan kanssa vesipohjaisia liukuvoiteita.

Hieromasauvalla voi leikitellä esileikkien aikana antamalla kaukosäätimen partnerille. Myös seksin aikana kaukosäätimellä on helppoa säätää värähtelyn voimakkuutta ja vaihtaa rytmiä.

4 arviota tuotteelle Pretty Love Couples Vibe – Vibraattori Pareille

 1. 4 / 5

  Aivan upea seksilelu, käytämme seksin aikana ja se tuntuu molemmista varsin kivalta. Kaukosäädin on ok ja eri nopeudet myös, En keksi mitään moitittavaa. Itse pidän tämän muotoilusta enemmän kuin We Vibestä, joka meillä aikaisemmin oli. Hieman liukastetta ja värinät päälle ja seksi sujuu niin, että ei mainaa loppua tulla. Suosittelen kokeilemaan!

 2. 4 / 5

  Toimii hyvin, tuntuu molemmista hyvältä. Sopivan kokoinen meille. Kaukosäätö ja erilaiset rytmit ovat kivoja. Hinta ihan kohdallaan varsinkin alekoodin kanssa. Toimitus tuli noin viikossa, tosin tilattiin perjantai-iltana.

 3. 4 / 5

  Toimii hyvin, vaikka aluksi vaatii molemmilta vähän totuttelua. Liukuvoiteen kanssa sujuu. Tämä vibra kyllä nostaa orkut uudelle tasolle. Hyvä keksintö ja voin suositella pariskunnille… yksin käytettynäkin ok, mutta ei vibrankaan kera mikään voita aitoa kalua 🙂

 4. 4 / 5

  Eriskummallisen näköinen seksilelu, mutta uskallettiin kokeilla eikä kaduta, on sen verran kiva mauste seksileikkeihin yhdessä miehen kanssa. Pinta on sileä ja asettuu aika luonnollisesti paikalleen. Vähän liukastetta ja se on aika huomaamattoman tuntuinen kunnes vibrat käynnistää… ja se tuntuu musta ja miehestä tosi hyvältä! Käytetään aika ahkeraan. Kaukosäädin on hyvä. Hinta kohdallaan ja tilaus tuli oisko ollu neljässä päivässä meille.


Lisää arvio