Pornhub – Virtual Rabbit hieromasauva

-9%

Pornhub – Virtual Rabbit hieromasauva

119.00
Tarjous: 108.00

Availability: Varastossa Osasto:
  • Kuvaus
  • Arviot (0)

Kuvaus

PornHubin Virtual Rabbit on suunniteltu tekemään kaikista fantasioistasi todellisuutta. Sauva ei ole pelkkä vibraattori! Voit antaa sen kontrollin partnerillesi. Hieromasauva käyttää kehittynyttä tekniikkaa, jonka avulla voit olla vuorovaikutuksessa kumppanin kanssa etäisyydestä riippumatta liittämällä yhteen yhteensopivaan PornHub-seksilelun! Voit tietenkin käyttää vibraa myös yksin. Voit tehdä itsetyydytyksestä entistä mahtavemman kokemuksen käyttämällä sauvan kanssa PornHub-videoita tai web-kameraa, jolloin vibra toimii näytöllä näkyvien liikkeiden mukaan!

Voit myös käyttää sitä perinteisenä sauvana, joka tarjoaa hämmästyttävän klitorisen stimulaation. Sauvassa on 7 voimakasta värähtelyasetusta.

Virallinen Pornhub-kokoelma on suunniteltu erittäin laadukkaasti ja se täyttää vaativimmankin odotukset. Valikoima sisältää miesten, naisten ja pariskunnan seksileluja, jotka ovat täynnä kehittynyttä tekniikkaa ja virtuaalitodellisuuskokemuksia. Nämä kaikki myy Mansikkamato seksikauppa todella edullisesti.

Ominaisuudet
– Materiaali: silikoni
– Akku: Ladattava litiumioni
– Vedenpitävä: kyllä
– ftalaatti vapaa

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.


Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Pornhub – Virtual Rabbit hieromasauva”