Perfect Fit – Fat Boy Thin Large Clear penisjatko 17.8cm

-3%

Perfect Fit – Fat Boy Thin Large Clear penisjatko 17.8cm

35.95
Tarjous: 34.75

Availability: Varastossa Osasto:
  • Kuvaus
  • Arviot (0)

Kuvaus

Fat Boy Thin Large on penisjatko ja erektiotuki, joka sopii erinomaisesti kavereille, jotka etsivät erittäin aitoa tuntua. Tämä tuntuu myös partnerista aidolta kalulta! Tämän avulla saat penikselle lisää pituutta ja paksuutta ilman, että se on liian suuri tai oudon tuntuinen kumppanillesi. Suunniteltu helpomman istuvuuden ja täydellisen koon jatkeeksi kunnon penetraatioon ja masturbaatioon.

Perfect Fit Fat Boy penisjatke ja erektiotuki on erittäin helppo asettaa paikalleen. Se myös pysyy tukevasti paikoillaan myös kovemmassakin menossa, sillä se ei pääse liukumaan pois, koska kivespussi laitetaan läpi omasta aukosta. Tämä myös antaa miellyttävän vetodon kivespussillesi seksin ja itsetyydytyksen aikana.

Tämä penisjatko on myös loistava seksilelu, joka sopii varsinaisen seksin lisäksi myös masturbointiin. Siitä on hyvä ottaa kalusta kiinni ja se tuntuu sisäpuolelta kalua vasten todella kiihottavalta pienen juomutuksen, pintakuvioinnin ja vaginamaisen kimmoisuuden ansiosta. Et tarvitse kuin tilkan liukastetta sisäpuolelle ja olet valmis laukeamaan.

Perfect Fit penisjatkot ja erektiotuet ovat todella nautinnollisen tuntuisia, sillä ne eivät ole liian kovaa materiaalia, kuten jotkut muut saman kaltaiset tuotteet. Ne on valmistettu laadukkaasta ja turvallisesta SilaSkin sekoitteesta, joka on sekoitus silikonia ja TPR:tä. Tästä muodostuu uskomaton kimmoisuus ja venyvyys, mikä tekee näistä lähes huomaamattomia, mutta samalla myös todella kiihottavan tuntuisia molemmille – myös sinulle! Harvempia penisjatkoja käytetään myös masturbointiin!

Sisäinen pituus 17,8 cm. Joustavuuden ansiosta sopii kaiken paksuisille peniksille.

Huom! Laadukkaasta silikonipohjaisesta materiaaliseoksesta johtuen, tuote ei ole tarkoitettu kondomin korvikkeeksi, eikä se ole yhteensopiva lateksituotteiden kanssa. Käytä tämän kanssa ainoastaan vesipohjaisia liukuvoiteita, jotta penisjatkon kimmoisa materiaali ei vahingoitu.

Helppo pitää hygienisenä. Pese huolellisesti miedolla saippualla ja vedellä.Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.


Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Perfect Fit – Fat Boy Thin Large Clear penisjatko 17.8cm”