Värisevä penisrengas LED-valolla

-41%

Värisevä penisrengas LED-valolla

3.00 out of 5

4.90
Tarjous: 2.90

Availability: Varasto loppu Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,
  • Kuvaus
  • Arviot (1)

Kuvaus

Erittäin joustavasta ja miellyttävästi puristavasta Jelly-materiaalista valmistettu penisrengas voimakkaalla vibralla ja LED-valola! Tämän kanssa näkee puuhailla vaikka pimeässä, ainakin näkee mihin reikään koittaa osua! Toimii myös kesäyössä valomerkkinä, jotta naaraat löytävät oikean kalun. Värisijä kiihoittaa kiveksiä, sen voi laittaa myös kalun yläpuolelle, jolloin myös panokumppani pääsee nautiskelemaan värähdyksistä kun painetaan oikein perille.

Vetäise pikakytkin irti ja hurja värinä alkaa värivalon loisteessa! Sammuttaminen vaatiikin jo vähän sorminäppäryyttä, mutta onnistuu kun pikakytkimen ujuttaa paikoilleen… tai sitten jysäyttää vasaralla vehkeen hiljaiseksi kun hommat on hoidettu. Rinkulan sisähalkaisija venyttämättömänä 2.5cm, venyy vaikka ranteen ympäri! Eli voi tätä käyttää bileissäkin houkuttimena, ei muuta kuin kalurengas ranteeseen väräjämään ja tuikkimaan niin eiköhän halukkaita ala ilmaantua.

Yksittäispakattu steriiliin pussiin. Mahtuu mukaan vaikka takataskuun tai lompakkoon. Paristo mukana paikoillaan!

1 arvio tuotteelle Värisevä penisrengas LED-valolla

  1. 3 / 5

    Hauska ja joustava, värisee rajusti. Virtakytkin olisis kyllä olla kiva. Nyt tätä ei saa sammuksiin muuten kuin vasaralla 🙂 Toisaalta melko ilmainen hinnaltaan, joten voi näitä ostaa muutaman.


Lisää arvio