Double Orgasm erektiorengas eturauhaskiihoittimella

  • Kuvaus
  • Arviot (0)

Kuvaus

Double Orgasm Penis- kivesrengas tarjoaa entistä nautinnollisemman orgasmin. Tässä seksilelussa yhdistyy anaalitapi, joka on muotoiltu siten että se kiihoittaa eturauhasta ja penisrengas, joka asetetaan kivesten taakse. Anaalitappi on pienikokoinen, joten se soveltuu myös aloittelijan käyttöön. Penisrenkaan halkaisija noin 4cm (joustava). Tapin halkaisija 3cm. Sisään menevän osan pituus noin 10.5cm. Koe orgasmi seksin tai itsetyydytyksen aikana entistä voimakkaampana tämän laadukkaan ja kekseliään eturauhasta kiihoittavan anallitapin ja penisrenkaan yhdistelmän avulla!

Tapin tyvestä lähtee joustava silikoniremmi, jonka päässä on jämäkkä mutta joustava penisrengas. Penisrengas puristaa peniksen tyveä tehden erektiosta kovemman ja kestävämmän samalla kun muotoiltu anaalitappi hieroo eturauhasta huippu kiihoittavasti saaden aikaan räjäyttävän orgasmin tunteen

. Anustappi ja penisrengas ovat miellyttävän sileää, joustavaa ja kestävää 100% silikonia. Käytä silikonista valmistettujen tapin ja renkaan kanssa vain vesipohjaista liukuvoidetta.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.


Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Double Orgasm erektiorengas eturauhaskiihoittimella”

Rakennamme kauppaa - tilaa uutiskirje niin saat tiedon heti kun avaamme! Piilota tämä ilmoitus