Värisevä penisjatko super flesh +5cm

Värisevä penisjatko super flesh +5cm

5.00 out of 5

29.90

Availability: Varasto loppu Osasto: Avainsanat tuotteelle ,
  • Kuvaus
  • Arviot (1)

Kuvaus

Värisevä penisjatko super flesh on molemmille todella nautinnollinen, se saa seksin sujumaan ja hyvin! Jatkaa peniksen pituutta noin 5cm ja tuo lisää paksuutta noin 1cm. Terska ja voimakkaan kiihoittavasti suonitettu pinta. Tyvessä kiinnitysrengas, joka pitää jatkeen paikoillaan kovassakin menossa! Kalu työnnetään sisään ja rengas laitetaan kivesten tyveen. Pituus 17cm ja halkaisija 3.5cm. Erittäin kimmoisa ja venyvä, molemmista luonnollisen tuntuinen.

Vibra irroitettavissa, helppo puhdistaa miedolla saippuavedellä. Vibraattorin tyvessä hipaisukytkin, joka käynnistää värinän kun kalu painaa jatkeen päätyä. Värinä tuntuu molemmista kiihoittavalta, mutta tätä voi hyvin käyttää myös ilman vibraa. Toimii yhdellä LR1130 paristolla. Kompakti ja toimiva apuväline! Ei häiritseviä hihnoja tai johtoja.

1 arvio tuotteelle Värisevä penisjatko super flesh +5cm

  1. 5 / 5

    Paras erektiotuki mitä olen kokeillu, lähinnä sopi itselle just kokonsa puolesta ja toi vibra kärjessä on mimmin mielstä ihan bueno. En oikein keksi mitään valittamidta tästä, paitsi aina vois olla vähän halvempi – mutta en alkanu tinkimään. Hyvä tuote!


Lisää arvio