Penis Probe kaksipäinen dildo / anaalidildo 18cm

-63%

Penis Probe kaksipäinen dildo / anaalidildo 18cm

18.90
Tarjous: 6.90

  • Kaksipäinen dildo, joka soveltuu sekä vagina että anaaliseksiin.
  • Kimmoisaa ja hyvin luistavaa Jellyä.
Availability: Varastossa Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , ,
  • Kuvaus
  • Arviot (2)

Kuvaus

Kaksipäinen helposti liukuvasta ja miellyttävän kimmoisasta PVC Jellystä valmistettu dildo / anaalisauva! Sopii sekä vagina, että peppu käyttöön miehille ja naisille. Toinen pää muistuttaa hieman kalua ja toinen kapenee kärkeä ja tyveä kohti. Tuntuu ihanalta työntyessään sisään ja ulos… Pituus 18cm, läpimitta 1,5 – 3cm.

Käytä tämän kanssa liukuvoidetta tekemään kokemuksesta nautinnollisempi. Miellyttävän muotoilunsa ja hillityn kokonsa sekä kimmoisan Jelly-materiaalin ansiosta tämä kaksipäinen dildo / anaalidildo sopii myös sinulle jota askarruttaa mikä voisi olla ensimmäinen seksilelu! Tietenkin tästä lähtee nautinnot myös kokeneemmille dildotuksen ystäville.

Mansikkamato aikuisten kauppa myy seksitarvikkeet pysyvästi edullisesti.

2 arviota tuotteelle Penis Probe kaksipäinen dildo / anaalidildo 18cm

  1. 4 / 5

    Ihan kivasti muotoiltu ja luistaa kivasti kuten jelly aina, vähän erikokoiset päät antaa plussia ja hinta myös. Tähä hintaan hyvä hankinta, maksoin €8.90. Toimitus oli nopee, ei valittamista. Tilaan varmaan jatkossakin. Kiitokset!

  2. 4 / 5

    Ihan kiva, kätevän kokoinen. Pienempi pää sopi mulle anaaliin ja toinen pää sitten kunnon dildotukseen. Poikaystäväkin sai maistaa takapuolessa ja tykkäsi molemmista päistä. Täytyy tilata sille varmaan oma. Neljä tähtöstä. Hinta hyvä!


Lisää arvio

Rakennamme kauppaa - tilaa uutiskirje niin saat tiedon heti kun avaamme! Piilota tämä ilmoitus