Orgasmikone Magic Wand X30 Ultimate 220V

-45%

Orgasmikone Magic Wand X30 Ultimate 220V

5.00 out of 5

119.00
Tarjous: 64.90

 • Uusin entistäkin tehokkaampi Magic Wand orgasmikone
 • Toimii verkkovirralla 220V
 • Virtajohto sopii suomalaiseen pistokkeeseen
 • 30 eri toimintoa
 • Uskomaton värinävoima, jopa 9000rpm (säädettävissä).
 • Rajoitettu erä ”Ultimate” mallia ale hintaan, tilaa heti!
 • Kuvaus
 • Arviot (1)

Kuvaus

Orgasmikone Magic Wand X30 Ultimate 220V on viimeisin tulokas näiden supersuosittujen hieromalaitteiden sarjaan.

Laite toimii verkkovirralla, joten virta ei koskaan lopu kesken. Hitachi Magic Wand mallia vastaava entistäkin tehokkaampi ja monipuolisempi versio, jossa on suomalaiseen pistorasiaan sopiva EU-virtajohto ja uskomattomat 30 toimintoa. Nämä supertehokkaat ”hieromasauvat” ovat nautinnonhaluisten ihmisten suosiossa ympäri maailman, eikä suotta. Tämän avulla on helppo saavuttaa orgasmi, vaikka se olisi muutoin vaikeaa. Myös monet seksuaaliterapeutit suosittelevat tämän tyyppistä hieromalaitetta asiakkailleen, joilla on hankaluuksia saavuttaa orgasmi. Vuonna 2008 tehdyn tutkimuksen mukaan 93% 465 naispotilaasta saavutti orgasmin Magic Wandin avulla ja mikä mahtaisi ollakkaan lopputulos tällä X30 laitteella?!

Kärjessä silikoninen hieromapää joustavan ja taipuisan varren päässä. Voimakkuus säädettävissä 3000rpm – 9000 rpm välillä, voit siis valita hiljaisesta vienosta värinästä aina uskomattoman rajuun rytkytykseen saakka! Jos ei tällä lähde niin ei sitten kyllä millään.

Soveltuu seksileluksi niin nasille kuin miehillekkin ja on väsymätön kolmas pyörä myös pariskuntien seksileikeissä! Tällä maagisella tärisyttäjällä voi hieroa myös jäykkiä hartioita, pakaroita, pohkeita yms. paikkoja, mutta tietenkin hieromalaite on parhaimmillaan siinä mihin se on suunniteltu, eli eroottisiin nautintoihin!

Nainen voi painaa hierontakärjen klitoristaan vasten ja tuntea laukeavansa lähes heti, mies voi värisyttää laitteella pussejaan ja kaluaan… partnerin kanssa tällä on helppo hieroa myös rintoja yms. paikkoja. Voit hankkia myös vaihtopäitä, jolloin ulottuvillasi ovat kokonaan uudenlaiset tehonautinnot! Wandiin on saatavilla esim. masturbointikärki kalun kiihoittamiseen, kolmipistekiihoitin naiselle, erilaisia sauvoja yms.

Laite todella auttaa saamaan orgasmin vaikka se olisi muutoin vaikeaa, tätä on myös tutkittu. Tanskassa tehdyn tutkimuksen mukaan tutkituista viidestäsadasta naisesta, joista aiemmin 25% ei saanut orgasmia, 93% sai orgasmin laitteen avulla.

Pituus noin 30cm, kärjen halkaisija noin 5.5cm.

Huom! Älä koskaan käytä verkkovirralla toimivia laitteita kosteissa tiloissa, kuten kylpyhuoneessa!

Mansikkamato seksikauppa takaa: aina paras Magic Wand hinta ja ilmainen toimitus.

1 arvio tuotteelle Orgasmikone Magic Wand X30 Ultimate 220V

 1. 5 / 5

  Paras wand sauva mitä olen kokeillut, eikä ollut alekoodin kanssa ainakaan hinnalla pilattu. Nuo kolmekymmentä toimintoa tosin hieman hämäävät, koska osa tehonsäädöistäkin toiminnoksi, mutta hällä väliä kun tehoja todella löytyy. Kun tähän tottuu ei mikään muu enää tunnu miltään, ei edes oma sormi!


Lisää arvio

Rakennamme kauppaa - tilaa uutiskirje niin saat tiedon heti kun avaamme! Piilota tämä ilmoitus