Twist And Suck Tyhjiönännipumppu – Nänni ja klitoriskiihoittimet 2kpl

-29%

Twist And Suck Tyhjiönännipumppu – Nänni ja klitoriskiihoittimet 2kpl

4.00 out of 5

34.90
Tarjous: 24.90

Availability: Varasto loppu Osasto: Avainsanat tuotteelle ,
  • Kuvaus
  • Arviot (1)

Kuvaus

Sylinteri painetaan tiiviisti nännin tai klitoriksen ympärille ja kahvaa käännetään. Tämä saa aikaan alipaineen sylinterissä, mikä puolestaan saa kudoksen paisumaan ja verenkierron vilkastumaan. Tämä tekee nännit ja klitoriksen todella herkiksi ja on useimmista kiihoittavan tuntuista sellaisenaan. Näitä voi käyttää itse omaksi ilokseen vaikka itsetyydytyksen mausteena ja myös esileikeissä, miltä tuntuukaan kun partneri imee tai nuolee näillä herkistettyjä intiimejä paikkoja? Voimakkuutta voi säätää, näillä saa aikaan lievän ja ihanan kiihoittavan imun ja haluttaessa myös todella voimakkaan imun. Sylinterin sisähalkaisija on 1.8cm ja pituus 10.5cm. Paketissa kaksi pumppua. Pumput on helposti purettavissa ja ne voi puhdistaa käytön jälkeen saippuavedellä. Paine tasataan kiertämällä kahvoja vastakkaiseen suuntaan. Koe jotakin uutta ja todella nautinnollista!

Näitä voidaan käyttää myös SM-leikeissa herkistämään nännejä vaikka ennen nipistimien laittamista tai sellaisinaan, sillä näillä saa aikaan myös todella voimakkaan imun, mikä varmasti tuntuu. Saatavana myös Extra Large Twist And Suck malli.

1 arvio tuotteelle Twist And Suck Tyhjiönännipumppu – Nänni ja klitoriskiihoittimet 2kpl

  1. 4 / 5

    Tehokkaimmat pumput / imukupit mitä olen koskaan kokeillut, nämä ovat jopa vaarallisen tehokkaat. Onneksi imu on vapaasti itse säädettävissä ruuvilla. Saa nännit todella paisumaan kiihottavasti jos siitä pitää. Kannattaa ensin kokeilla itse ennen kuin antaa partnerin käsiin, jotta osaa sanoa koska riittää, toinen voisi helposti vahingossa kirtää ruuveja liikaa. Mutta taitavasti käytettynä nämä ovat ehdottomasti parhaat mihin olen törmännyt. Todella pervon kivat esileikeissä ja sm-sessioissa yms. pikkutuhmassa puuhastelussa. Hinta oli minusta halpa, kun toimituskin kuului samaan hintaan.


Lisää arvio