Metallinen siveysvyö irroitettavalla silikonikatetrilla

Metallinen siveysvyö irroitettavalla silikonikatetrilla

  • Ainutlaatuisella lukkomekanismilla varustettu metallinen siveysvyö.
  • Irroitettava silikoninen taipuisa katetriosa, jonka läpi voi virtsata tai laueta.
  • Huolellisesti käsityönä valmistettu.
  • Pyöristetyn rakenteen ansiosta itse penislukko soveltuu myös pitkäaikaiseen käyttöön.

139.00
Toimitus 0€

Vain 1 varastossa

  • Kuvaus
  • Arviot (0)

Kuvaus

Laadukas käsintehty metallinen siveysvyö, jossa irroitettava silikonikatetri. Siveysvyötä voi käyttää myös ilman katetriosaa. Sen voi asettaa paikoilleen myös silloin kun siveysvyö on jo paikallaan. Katetri painetaan virtsaputkeen ja ”ruuvataan” kierteisiinsä siveysvyön kärjessä. Katetri on taipuisa, joten se menee sisään penikseen helposti, sen kärjessä on metallinen pyöristetty kartio, joka helpottaa asettamista. Katetri on ontto, joten sen läpi voi virtsata tai laueta.

Tässä siveysvyömallissa on ainutlaatuinen lukkomekanismi, joten sen avaaminen ei takuuvarmasti onnistu ilman avainta, joita mukana tulee kaksi kpl. Koska lukko on suljettuna kiinteä osa siveysvyötä, se ei ”kilise ja kolise” kuten joissain malleissa. Vyö sopii muutenkin muodoiltaan hyvin huomaamattomasti paikoilleen, eikä sitä huomaa housut jalassa päältä päin.

Katetrin pituus 11cm, halkaisija 8mm. Penisputken pituus noin 5cm ja halkaisija noin 3.5cm. Tyvirenkaan halkaisina 4cm. Tyvirenkas on pyöristetty, kuten kaikki muutkin osat, joten tämä malli on suht ”miellyttävä” pitää paikoillaan. Katetriosan kanssa täytyy tietenkin käyttää tervettä järkeä sen suhteen kuinka pitkään sitä pitää. Parhaimmillaan se onkin asetettuna paikoilleen vain esim. silloin kun orja on ”sessiossa”. Katetrin asettaminen voi aiheuttaa laukeamisen, varsinkin jos vyö on ollut sitä ennen pidempään paikoillaan. Tämä taas tuo roolileikkeihin mielenkiintoisia ulottuvuuksia. Kaikin puolin erinomaisen laadukas ja ainutlaatuinen penislukkomalli!

Puhdista katetriosa käytön jälkeen laskemalla sen läpi vettä kraanasta. Suositeltavaa on käyttää samalla esim. seksilelujen puhdistusainetta tai muuta desinfiointiainetta. On tärkeää, että katetriosa pidetään puhtaana, hyvin hoidettuna se kestää pitkään!

Mansikkamato seksikaupasta löydät suomen laajimman valikoiman siveysvöitä ja penislukkoja. Katso myös penisporat ja penisplugit -osastosta mielenkintoisia tuotteita!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.


Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Metallinen siveysvyö irroitettavalla silikonikatetrilla”