Mega VAC Automaattinen Penispumppu & Peniksensuurennin

-34%

Mega VAC Automaattinen Penispumppu & Peniksensuurennin

119.00
Tarjous: 79.00
Toimitus 0€

  • Automaattinen sähköllä toimiva penispumppu ja peniksensuurennin.
  • Käytä itsetyydytyksessä.
  • Käytä vahvistamaan erektiota ja aikaansaamaan erektio.
  • Toistuvasti käytettynä vaikuttaa myös siittimen pituutta ja paksuutta kasvattaen.

Vain 1 varastossa

  • Kuvaus
  • Arviot (0)

Kuvaus

Mega VAC sähköllä toimiva automaattinen penispumppu tekee kaiken työn puolestasi ja jättää nautiskelun sinulle. Työnnä penis pumpun sisään, ja käynnistä pumppu. Pumpun tehokas moottori imee sylinteriin alipaineen, joka saa peniksen kudoksen laajenemaan. Tämä tuntuu nautinnolliselta ja useasti pidemmällä aikavälillä toistettuna myös kasvattaa peniksen pituuta sekä paksuutta. Peniksen kokoa kasvattava vaikutus perustuu kudoksen venymiseen ja ”tottumiseen” uusiin olosuhteisiin. Näin aikaan saatu vaikutus on pysyvä. Automaattista penispumppua voi helposti käyttää myös itsetyydytysvälineenä. Paina imunappi pohjaan ja tunne kuinka kalusi paisuu kihottavasti alipaineen vaikutukseta. Tasaa paine silmänräpäyksessä paineentasauspainikkeella ja ime saman tien uusi alipaine ja kalusi jäykistyy entistä kovemmin. Toista tämä kunnes laukeat!

Pumppu ja sylinteri on valmistettu kestävästä ja helppohoitoitesta polykarbonaatista, eli kovamuovista. Se ei murru, eikä vuoda. Pumpussa on tyvessä tehokas, mutta miellyttävän joustava tiiviste, joka sopii kaiken kokoisille peniksille. Tiiviste ei purista epämiellyttävästi, koska se ulottuu pidemmälle matkalle peniksen tyvessä. Sylinterin halkaisija noin 6cm ja kokonaispituus noin 17cm. Kokonaispituus noin 27cm. Sylinterissä mitta-asteikko. Pumppu toimii kahdella AA-paristolla.

Ennen penispumpun käyttöä voit voidella siittimen varteen hieman esim. Penis XXL -geeliä, joka hoitaa siittimen ihoa ja tekee pumpun käytöstä miellyttävempää. Jos haluat kasvattaa siittimen kokoa, suositelemme myös esim. Penis XL -tabletteja. Käytä pumpun kanssa liukuvoidetta.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.


Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Mega VAC Automaattinen Penispumppu & Peniksensuurennin”

Rakennamme kauppaa - tilaa uutiskirje niin saat tiedon heti kun avaamme! Piilota tämä ilmoitus