Magic Wand Hummingbird Masturbointi Vaihtopää

-43%

Magic Wand Hummingbird Masturbointi Vaihtopää

34.90
Tarjous: 19.80

Availability: Varasto loppu Osasto: Avainsana tuotteelle
 • Kuvaus
 • Arviot (3)

Kuvaus

Masturbointi-kärkiosa, joka sopii Magic Wand -hieromalaitteisiin. Tunneli on sisäpuolelta nautinnollisesti  juomutettu ja nypytetty. Kuviointi tuntuu kalua vasten kiihoittavalta ja joustava materiaali saa aikaan kiihoittavan puristuksen. Lisää hieman liukastetta ja voit työnnellä kalua tunnelissa kuten “tavallisissa” masturbaattoreissa, mutta varsinäinen hupi alkaa kun käynnistät hieromalaitteen ja työntelet kalua samalla edes takaisin. Värinä saa kalun suoraksi ja laukeamisen aikaiseksi takuulla! Tämä voittaa oman käden ja muut masturbaattorit menne tullen!

Tunnelin pituus 9cm, halkaisija 4cm. Erittäin joustava. Sopii kaiken kokoisiin myymiimme wandeihin, jos wandi on varustettu suurella vakiosilikonikärjellä, saat kiinnitettyä vaihtopään kun vedät vakiotyynyn ensin irti. Video viitteellinen.

3 arviota tuotteelle Magic Wand Hummingbird Masturbointi Vaihtopää

 1. 5 / 5

  Yksi parhaista masturbaattoreista mitä olen kokeillu – siis yhdessä magic wandin kanssa. Värinä saa laukeamaan vähän liiankin nopeasti. Ei wandin värinälle pärjää yksikään paristokäyttöinen runkkukone… ja aika montaa olen kokeillu, eli tälle ja wandille täydet pisteet. Hintakin molemmissa kohdallaan. Suht nopea toimitus, vaikka olisin mieluiten noutanut itse.

 2. 4 / 5

  Oudon näköinen lisäosa ja wandiin liitettynä vielä oudomman näköinen häkkyrä, mutta pakko myöntää että toimii. Liukkaria vaan kaluun ja kalu reikään ja wandi värisemään ja kun kalua työntelee edes takaisin niin kyllä siinä lastit lentää pakostakin. Nykyään masturboin vain tämän kanssa, jätin uskolliset flesukatkin jäähylle. Hinta ihan ok. Voin siis suositella. Tosin vaatii tietenkin että wandi löytyy.

 3. 4 / 5

  Voin suositella tätä seksilelua. Magic Wand sauvat eivät juuri miehille nautintoa tuo, paisti tämmöisen lisäosan avulla. Todella kiihottavan tuntuinen kun kalua työntelee tämän läpi sauvan väristessä. Melekin parempaa kuin oikea seksi. Vaatii liukuvoidetta, mutta on hyvä. Pitäs olla vakiovarusteena joka wandin mukana! Hinta oli järkevähkö, ainakin ilmainen toimitus huomioiden. Toimitusaika oli nopea, tuli muistaakseni kolmessa päivässä.


Lisää arvio

Rakennamme kauppaa - tilaa uutiskirje niin saat tiedon heti kun avaamme! Piilota tämä ilmoitus