Magic Wand Original®

  • Kuvaus
  • Arviot (0)

Kuvaus

Jämäkkä Magic Wand Orginal® alkuperäinen malli, joka on tuonut värisyttäviä nautintoja jo kolmekymmentä vuotta! Nyt tätä sadoista ja taas sadoista seksivideoistakin tuttua huippumallia on saatavana rajoitettu erä erikoistarjoushintaan. Nyt saat myös mukaan kaupan päälle anatomisesti muotoillun pienen “Deep Purple” anustapin, joka käytettynä yhdessä Magic Wand Original® hieromalaitteen kanssa saa orgasmin aikaan entistä helpommin!

Magic Wand Original® tehosauva ei hienostele kymmenillä toiminnoilla tai tehosäädöillä, sen sijaan se tekee sen minkä lupaa, eli aikaansaa orgasmin! Sauva toimii 220V verkkovirralla, joten tehoja siinä riittää takuuvarmasti kaikista vaattivimallekkin nautiskelijalle. Salaisuutena on tehomoottori, jonka värinänopeus on tilassa I 5000rpm ja tilassa II 6000rpm. Sauvassa on siis kaksi virtakytkimestä valittavaa nopeutta. Käyttö ei voisi olla tämän helpompaa. Huipputehokkaan moottorin ansiosta laitetta ei tule käyttää yhtäjaksoisesti liian pitkään! Suomalaiseen pistorasiaan sopiva kiinteä virtajohto ja pistoke. Huom! Älä koskaan käytä verkkovirralla toimiva laitteita kosteissa tiloissa.

Sauvan kärjessä on pienen taipuisan varren päässä hieman joustava silikonityyny, joka värisee hurjasti ja välittää värähtelyt tehokkaasti mihin tahansa. Laitteella voi hieroa kehon kaikkia paikkoja ja sillä saa jumiutuneet hartiat taas vetreiksi ja pohkeet kiinteiksi, mutta ehdottomasti parhaimmillaan sauva on kun se painetaan klitorista vasten. Orgasmi tulee eikä sille voi mittään. Tämä sopii hyvin myös pariskuntien seksileikkeihin ja sauvaa käytetään paljon myös seksin aikana. Silikonikärkeen on saatavissa myös monenlaisia vaihtokärkiä, joilla sauva muuttuu entistä monipuolisemmaksi seksileluksi.

Laite todella auttaa saamaan orgasmin vaikka se olisi muutoin vaikeaa, tätä on myös tutkittu. Tanskassa tehdyn tutkimuksen mukaan tutkituista viidestäsadasta naisesta, joista aiemmin 25% ei saanut orgasmia, 93% sai orgasmin laitteen avulla.

Kärkityynyn halkaisija noin 6cm. Laitteen kokonaispituus noin 32cm. Anustappi kaupan päälle. Unohda halvat jäljitelmät ja kopiot, jotka eivät lupauksistaan huolimatta kuitenkaan yllä tehoissaan lähellekkään Orginal-mallia. Tilaa nyt, sillä kun nämä loppuvat, ainakaan samaan hintaan näitä ei enää saada lisää. Mansikkamato seksikauppa takaa: aina paras Magic Wand hinta ja ilmainen toimitus.

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.


Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Magic Wand Original®”

Rakennamme kauppaa - tilaa uutiskirje niin saat tiedon heti kun avaamme! Piilota tämä ilmoitus