-24%

Magic Wand Massager ladattava akku hieromalaite purple

Magic Wand Massager ladattava akku hieromalaite purple


Tarjous: 68.00

Out of stock
5.00 out of 5


Tarjous: 68.00

  • Huippusuosittu ladattava Wandi!
  • Lataa USB-liitännän kautta vaikka läppäristä!
  • OEM-tuote (ei retail-pakkausta)
  • USB-johto mukana
  • Säilytyspussi mukana
Availability: Varasto loppu Tuotetunnus (SKU): PLACEF-USBWAND Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Magic Wand Massager on ladattava akkukäyttöinen hieromalaite, jossa ei ole käytön aikana häiritseviä johtoja tiellä! Tämä Wandi on nautinnonhaluisten ihmisten suosikki ympäri maailman, eikä suotta. Silikoninen hieromapää on joustavan ja taipuisan varren päässä. Sauvassa on kymmenen eri rytmiä / voimakkuutta.

Sopii niin naisille, miehille kuin pariskunnillekkin. Tällä maagisella tärisyttäjällä voi hieroa myös jäykkiä hartioita, pakaroita, pohkeita yms. paikkoja, mutta tietenkin hieromalaite on parhaimmillaan siinä mihin se on suunniteltu, eli eroottisiin nautintoihin!

Nainen voi painaa hierontakärjen klitoristaan vasten ja tuntea laukeavansa lähes heti, mies voi värisyttää laitteella pussejaan ja kaluaan… partnerin kanssa tällä on helppo hieroa myös rintoja yms. paikkoja. Voit hankkia myös vaihtopäitä, jolloin ulottuvillasi ovat kokonaan uudenlaiset tehonautinnot! Wandiin on saatavilla esim. masturbointikärki kalun kiihoittamiseen, kolmipistekiihoitin naiselle, erilaisia sauvoja yms.

Laite todella auttaa saamaan orgasmin vaikka se olisi muutoin vaikeaa, tätä on myös tutkittu. Tanskassa tehdyn tutkimuksen mukaan tutkituista viidestäsadasta naisesta, joista aiemmin 25% ei saanut orgasmia, 93% sai orgasmin laitteen avulla.

Mukana USB-latauskaapeli, voit ladata tämän esim. tietokoneen virtaliittimestä! Pituus noin 30cm, kärjen halkaisija noin 5.5cm. Yhdellä latauksella laite toimii noin 2h. Ladataan USB-liitännän kautta, esim. tietokoneesta. USB-latauskaapeli mukana! Mansikkamato seksikauppa takaa: aina paras Magic Wand hinta ja ilmainen toimitus.

1 arvio tuotteelle Magic Wand Massager ladattava akku hieromalaite purple

  1. 5 / 5

    Sami

    Todella upea kokemus, paras hieromalaite mitä olen koskaan kokeillut. Tykkään tästä, koska on johdoton, johto ei ole tiellä, eikä tarvitse sähköä, kulkee matkallakin mukana vaikka telttaretkellä ja voi ladata vaikka läppäristä usb-kaapelilla. Todella tehokas ja ihanan tuntuinen. Toimitus kesti neljä päivää, mutta ok ja hinta myös ok. Suosittelen.


Lisää arvio