EU Magic Wand hieromalaite 220V FI

Hot
ALE

EU Magic Wand hieromalaite 220V FI

89.00
Tarjous: 44.90

 • Säädettävä teho 10 rytmiä / voimakkuutta!
 • Toimii 220V verkkovirralla, suomalainen pistoke!
 • Tehot eivät lopu koskaan kesken!
 • Saatavilla erilaisia vaihtopäitä!
 • Maailman paras “orgasmikone”!
Poista
 • Kuvaus
 • Lisätiedot
 • Arviot (5)

Kuvaus

Magic Wand Massager 220V hieromalaite, joka toimii verkkovirralla! Tästä orgasmikoneesta ei siis lopu koskaan tehot kesken. Täysin Hitachi:n mallia vastaava paranneltu versio, sillä paitsi tässä on suomalaiseen pistorasiaan sopiva EU-virtajohto ja kymmenen eri rytmiä / värinävoimakkuutta. Nautinnonhaluisten ihmisten suosikki ympäri maailman, eikä suotta. Tämän avulla on helppo saavuttaa orgasmi, vaikka se olisi muutoin vaikeaa. Myös monet seksuaaliterapeutit suosittelevat tämän tyyppistä hieromalaitetta asiakkailleen, joilla on hankaluuksia saavuttaa orgasmi. Vuonna 2008 tehdyn tutkimuksen mukaan 93% 465 naispotilaasta saavutti orgasmin Magic Wandin avulla.

Laitteessa on silikoninen hieromapää joustavan ja taipuisan varren päässä. Kymmenen eri voimakkuutta, voit valita hiljaisesta vienosta värinästä aina rajuun rytkytykseen saakka!

Soveltuu seksileluksi niin naisille kuin miehillekkin ja on väsymätön kolmas pyörä myös pariskuntien seksileikeissä! Tällä maagisella tärisyttäjällä voi hieroa myös jäykkiä hartioita, pakaroita, pohkeita yms. paikkoja, mutta tietenkin hieromalaite on parhaimmillaan siinä mihin se on suunniteltu, eli eroottisiin nautintoihin!

Nainen voi painaa hierontakärjen klitoristaan vasten ja tuntea laukeavansa lähes heti, mies voi värisyttää laitteella pussejaan ja kaluaan… partnerin kanssa tällä on helppo hieroa myös rintoja yms. paikkoja. Voit hankkia myös vaihtopäitä, jolloin ulottuvillasi ovat kokonaan uudenlaiset tehonautinnot! Wandiin on saatavilla esim. masturbointikärki kalun kiihoittamiseen, kolmipistekiihoitin naiselle, erilaisia sauvoja yms.

Pituus noin 30cm, kärjen halkaisija noin 5.5cm.

Huom! Älä koskaan käytä verkkovirralla toimivia laitteita kosteissa tiloissa, kuten kylpyhuoneessa!

Laite todella auttaa saamaan orgasmin vaikka se olisi muutoin vaikeaa, tätä on myös tutkittu. Tanskassa tehdyn tutkimuksen mukaan tutkituista viidestäsadasta naisesta, joista aiemmin 25% ei saanut orgasmia, 93% sai orgasmin laitteen avulla.

Mansikkamato seksikauppa takaa: aina paras Magic Wand hinta ja ilmainen toimitus. Huom! Toimitetaan tehtaan OEM-paketissa, eli muoveissa ilman retail pakkausta. Mukana säilityspussi. Takuu 3kk. Valitse haluamasi väri, joko valkoinen tai purppura.

Magic Wand sauva

Lisätiedot

Väri

Purppura, Valkoinen

5 arviota tuotteelle EU Magic Wand hieromalaite 220V FI

 1. 5 / 5

  Vaikea oli uskoa, että Wnadi on todella niin hyvä kuin lähes kaikki sanovat, mutta kokeiltuani tulin samaan tulokseen. Tällä kyllä lähtee. En oikein tiedä mikä on erona kaikille eri malleilla, mutta tässä ainakin on hinta kohdallaan, koko on vakio, eli noi lisäosat saa sopimaan ja oikea suomi-pistoke. Musta olennaista on myös toi tehonsäätö, kymmenellä asetuksella löytyy joka tilanteeseen sopiva. Hyvä hinta ja nopea toimitus, erityisesti ilmainen toimitus oli iso plussa!

 2. 5 / 5

  Tää on ehottomasti paras seksilelu mitä oon käyttäny ja tätä varmaan tuun käyytämäänkin. Ei oikein tavalliset vibrat tunnu enää miltään kun wandin värinöihin tottuu. Väri tosin olis saanut olla purppura, mulle tuli valkoinen, mutta ei se toimintaan vaikuta. Hinta ok.

 3. 4 / 5

  Päätettiin naisen kanssa kokeilla kun näitä on seksivideot myös täynnä, ei tuottanu pettymystä. Ei harmita muu kuin että keksittiin yämä hieromalaite vasta nyt. Hinta kohdallaan. Suomen halvin magic wand sauva ainakin oli ale koodin kera ja ilmainen toimitus oli hyvä juttu. Täytyy tilata toinenkin varalle.

 4. 4 / 5

  Kyllä tämä magic wand toimii. Tyttöystävä tykkää ja sillä saa orgasmin aikaan helposti. Tämä on jo itse asiassa kolmas tämmöinen wandi meillä. Tehonsäätö on hyvä yksinopeuksisiin verrattuna ja tehot ok. Toimistus tuli noin viikossa, mikä on kesällä ihan ok jos lomia tms. ja etenkin kun hinta oli todella edullinen – alle neljä kymppiä ja ilmainen toimitus. Suositelen.

 5. 4 / 5

  Yksi parhaista wandeista mitä meillä on ollut ja miksikö? No tässä on nuo erilaiset värinäohjelmat, joilla kyllä lähtee. Tasanen hurina on tylsää vaikkakin tehokasta, mutta eri rytmit tuntuu tosi hyviltä. HInta oli halpa kun ei tarvinnu maksaa toimituskuluja.


Lisää arvio

Rakennamme kauppaa - tilaa uutiskirje niin saat tiedon heti kun avaamme! Piilota tämä ilmoitus