Lucky Hand Massager hieromalaite

-48%

Lucky Hand Massager hieromalaite

18.90
Tarjous: 9.80

Availability: Varasto loppu Osasto: Avainsana tuotteelle
 • Kuvaus
 • Arviot (3)

Kuvaus

Lucky Hand Massager on käden mallinen hieromalaite! Se tuntuu uskomattoman hyvältä ihoa vasten! Se on viattoman näköinen ja sopii vaikka toimiston pöydälle, sillä voi hieroa väsyneitä hartioita ja mitä tahansa paikkaa. Parhaimmillaan tämä taikakäsi on tietenkin eroottisissa puuhissa, kuinkas muuten! Kaikki sormet värisevät ja miltä ne tuntuvatkaan vaikka rintoja vasten, kalua vasten tai klitoriksessa… Tällä voi myös kutitella jalkapohjia! Toimii kahdella AA-paristolla (tilaa erkseen). Valmistettu ABS-muovista, joten värähtelyt välittyvät sormista hyvin ja likuu erinomaisesti vaikka hierontaöljyllä voideltua vartaloa pitkin…

3 arviota tuotteelle Lucky Hand Massager hieromalaite

 1. 4 / 5

  Hauska käsimassageri. Tavallaan luulis ettei käteen tarvis extrasormia, mutta tää tuntuu oikeesti törkeen hyvältä eri puolilla kehoa aina hartioista alkaen ja hinta ihan yes. Nopee toimistus. Suositelen tuotetta!

 2. 5 / 5

  Tämä käsi tuntuu todella hyvältä. Ei uskoisi, ellei kokeile. Sormenpäät väräjävät rentouttavasti ja niitä voi liikutella vaikka paita olis päällä tai jos on alasti niin hierontaöljyllä liukastettuna, Niskassa ja muualla kehossa todella kivan tuntusta joko itse käytettynä tai tietty parhaillaan kun antaa toisen hieroa paikkoja ja selkää tällä imekädellä. Hinta musta todella halpa, toimitusaika oli ok.

 3. 3 / 5

  Muovisen oloinen, mutta niinhän kaikki muovista tehdyt laitteet ovat. Tuntuu yllättävän hyvältä vaatteiden läpi hartioissa ja todella hyvältä selkää vasten hierontaöljyn kanssa. Oudun näköinen, mutta toimiva pikku lisä hierontaan jos haluaa vähän leikitellä. Hinta kohdallaan.


Lisää arvio