Love Glove nautintokäsine

  • Kuvaus
  • Arviot (1)

Kuvaus

Nautintokäsine sopii käteen kuin käteen, se sopii niin miehille kuin naisille. Se sopii niin omiin nautintoihin kuin partnerin kanssa nautiskeluun. Käsine kädessä voi harrastaa itsetyydytystä aivan uudella tavoin paljon entistä nautinnollisemmin, mies voi runkata kaluaan ja nainen voi sormettaa vaikka klitoristaan. Tällä voi myös tuottaa uusia nautintoja partnerille hyväilemällä nännejä, miehen kalua tai naisen veginaa ja klitorista. Nautintokäsineen salaisuus on yksinkertainen, mutta käsittämättömän kiihoittavan tunteen aikaansaava – se on päällystetty pitkillä ja joustavilla sekä venyvillä ulokkeilla, jotka hierovat mitä tahansa paikkaan todella intensiivisesti käden ja sormien liikkeitä mukaillen.

Kuvittele miltä tiukka puristus ja juomut tuntuvat kalua vasten, tai miltä ne tuntuvat klitorista vasten? Käsineen kanssa kannattaa käyttää liukuvoidetta, jolloin se todella pääsee oikeuksiinsa! Tätä voisi kutsua myös runkkurukkaseksi tai rakastelukäsineeksi! Tämä muuttaa poropeukalonkin todelliseksi tohtori tai tohtoritar sykeröksi, jonka kädet saavat aikaan ihmeitä sekä omassa että toisen kehossa. Oikeastaan tämä pitäisi poistaa markkinoilta, koska käsine tekee jokaisen omista käsistä sen kaikista parhaan seksilelun ja runkattuasi tällä itseäsi tai partneriasi, et luultavasti enää koskaan halua seksiä ilman hanskoja! Aivan oikein! Voit hommata hanskat molempiin käsiin – kuvittele miltä seksi silloin tuntuukaan! Tai yksi molemmille ja esileikit muuttuvat varsin villeiksi. Eikä siinä kaikki, nämä ovat omiaan myös eroottisessa hieronnassa… öljyttyinä, intiimeitä paikkoja hyväilemässä!

Venyvä ja joustava, sopii kaiken kokoisille. uudelleen käytettävä ja kestävä silikonikäsine. Puhdistus miedolla saippuavedellä huuhtelemalla.

1 arvio tuotteelle Love Glove nautintokäsine

  1. 3 / 5

    En ollut uskoa silmiäni kun tämän näin, nerokkaan yksinkertainen keksintö, oli pakko hommata ja kokeilla. Toimii kyllä hyvin. Nuo nystyrät hanskassa ovat kiihottavan tuntusia, tämä toimii hyvin myös naisten kanssa. Hinta kohdallaan.


Lisää arvio