Lesparty Finger Massager sormetuspäällinen

  • Kuvaus
  • Arviot (0)

Kuvaus

Mitä kekseliäs nainen saakaan aikaan kun markkinoilta ei löydy häntä miellyttävää sormetuspäällistä ja partnerin sormi on kuin rähmäkäpälä? Hän kehittää oman sellaisen! Aiemmat päälliset eivät häntä tyydyttäneet, mutta tämä tyydyttää! Se pysyy tukevasti sormen päässä, sillä se on valmistettu joustavasta silikonista. Se on hygieninen ja helppo puhdistaa. Se on pieni ja huomaamaton ja kulkee käsilaukussa aina mukana. Ja mikä tärkeintä, se on todella nautinnollinen, sillä siinä on kiihoitusharjakset sekä ylä, että alapinnalla! Sormetus Lesparty päällisen kanssa saa hänet voihkimaan nautinnosta. Harjakset tuntuvat klitorista vasten ja vaginassa niin nautinnollisilta, ettei edes mainostoimisto kykene kuvailemaan sen tuottamia orgasmeja riittävän hyvin – se on koettava itse.

Mikä parasta, se sopiii hyvin kenen tahansa sormeen, kaiken kokoisiin sormiin ja myös partnerin sormeen, jolloin itse voi keskittyä vain nautintoon. Siitä tulee menestys, sillä kaikki hänen ystävättärensäkkin haluavat sellaisen ja sana kiirii… ja myös miehet haluavat tuottaa suurimman mahdollisimman nautinnon sormillaan vaimoilleen ja tyttöystävilleen.

Sopii klitoriksen kiihoittamiseen sekä g-pisteen kiihoittamiseen. Tekee sormesta kuin sormesta nautintojen monitaiturin. Valmistettu silikonista. Kärjestä muotoiltu ja kaartuva. Kiihoitusnystyrät molemmilla puolilla. Huom! Tuote toimitetaan tehtaan OEM-paketissa, eli suojamuoveissa ilman retail-pakettia. Tuotteen väri voi poiketa tuotekuvasta.

Tyytytyksentäytteinen hymy naisten kasvoilla leviää sormetuspäällisen suosion kasvaessa, ja voi niitä tietämättömiä, jotka eivät ole vielä sen tuottamista nautinnoista pääseet osallisiksi. Nyt ei ole hinnastakaan kiinni, sillä kekseliäs nainen halusi, että kaikilla on oltava mahdollisuus nautintoihin ja hinnoitteli sormetuspäällisen todella edulliseksi. Kahvin ja pullan hinnalla saat toistuvat orgasmit ja partnerinkin rähmäkäpälät muuttuvat nautintojen runsaudensarviksi.  Joko sinä olet kokeillut tätä?

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.


Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Lesparty Finger Massager sormetuspäällinen”

Rakennamme kauppaa - tilaa uutiskirje niin saat tiedon heti kun avaamme! Piilota tämä ilmoitus