Lelo Luna Beads Noir helmikuulat

-26%

Lelo Luna Beads Noir helmikuulat

54.00
Tarjous: 39.95

*Laadukkaat geishakuulat
*Käytä joko toisiinsa yhdistettynä tai erikseen

Availability: Varasto loppu Osasto: Avainsana tuotteelle
  • Kuvaus
  • Arviot (0)

Kuvaus

LELO Luna Noir tyylikkäiden ja nautinnollisten mustien geishakuulien avulla tehtävät harjoitukset lisäävät lantionpohjan lihasten voimaa ja tekevät orgasmeista intensiivisempiä. LELO Lunaan kuuluu kaksi kuulaparia, joista kevyemmeät painavat 28 g ja painavammat 37 g.

Kuulia voi käyttää yksi tai kaksi kerrallaan, ja aloittelijoiden kannattaakin aloittaa yhdellä kuulalla. Voit myös yhdistää kaksi eri painoista kuulaa asettamalla ne samaan silikoniketjuun. Eri kokoiset kuulat sallivat sinun lisätä vastusta lihastesi vahvistuessa.

Jos käytät kuulia ensimmäistä kertaa, harjoitukset kannattaa tehdä makuuasennossa. Aseta kuulat paikalleen vesipohjaisen likuvoiteen avulla ja jännitä lantionpohjan lihaksia niiden ympärillä. Lihasten vahvistuttua tarpeeksi voit tehdä harjoitukset seisaaltaan, ja ennen pitkää myös liikuskella vapaasti kuulien kanssa. Siivoa, käy ostoksilla ja harjoita lantionpohjan lihaksiasi samanaikaisesti.

Mukana tyylikäs rasia ja mukana tulee satiininen säilytyspussi.

Lantionpohjan lihasten harjoittamiseen

LELO Luna -geishakuulat ovat erittäin toimiva tapa vahvistaa lantionpohjan lihaksia. Käyttämällä kuulia saat tiukemman emättimen, mikä auttaa lisäämään tuntemuksia tällä alueella ja tekemään seksistä entistä nautinnollisempaa. Kuulien teho perustuu yksinkertaisesti lihasharjoitukseen, lihakset työskentelevät, jotta geishakuulat pysyisivät sisälläsi ja tämä vahvistaa alueen lihaksia.

Kuulien paino vaikuttaa hyvin paljon harjoituksen tehoon. Mitä enemmän kuulat painavat ja mitä pienempiä ne ovat, sitä tehokkaampaa harjoittelu on. LELO Luna Beads Noir ovat pienempiä kuin geishakuulat yleensä, joten niitä suositellaan alle 30-vuotiaille sekä naisille, jotka eivät ole synnyttäneet.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.


Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Lelo Luna Beads Noir helmikuulat”