-17%

Lelo Hola Beads

*Kauko-ohjattava geishakuula
*Langaton kauko-ohjain
*Silikonia
*Ladattava

179.00
Tarjous: 149.00
Toimitus 0€

Vain 1 varastossa

  • Kuvaus
  • Arviot (0)

Kuvaus

LELO Hula Beads kauko-ohjattava ja värisevä geishakuula nostaa nautinnon uudelle tasolle – ainakin mitä geishakuuliin tulee. Siinä yhdistyy pyörivät liikkeet ja värinät, jotka taatusti tuntuvat muutenkin herkillä alueilla! Langattomalla kaukosäätimellä ohjailu onnistuu näppärästi ja voihan sen antaa partnerinkin käsiin… jos uskaltaa antautua nautintojen vietäväksi. Kauko-ohjaimen avulla voit valita kuudesta erilaisesta värinäohjelmasta sinulle sopivimman. Valittavanasi on myös kaksi ainutlaatuista ohjelmaa, joiden liikkeet luot itse kauko-ohjaimen avulla.

Hula Beads on mainio myös lantionpohjan lihasten treenaamiseen, koska kuula aktivoi pyörivän liikkeensä avulla lantionpohjan lihaksia jännittymään, ja näin treenaus on myös perinteisiä geishakuulia tehokkaampaa.

Hula on todella monikäyttöinen, sillä käyttö sujuu myös niin, että vain ylempi kuulaosa asetetaan emättimen sisään ja alempi hieroo emättimen suuaukkoa upeilla värinöillä. Voit myös asettaa koko kuulan sisääsi niin, että pyörivä kuulaosa hieroo G-pistettäsi.

Mukana langaton kauko-ohjain, laturi sekä säilytyspussi.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.


Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Lelo Hola Beads”