Jelly Rabbit hieromasauva pink 24cm

-56%

Jelly Rabbit hieromasauva pink 24cm

4.00 out of 5

44.90
Tarjous: 19.80

Availability: Varasto loppu Osasto: Avainsanat tuotteelle ,
  • Kuvaus
  • Arviot (1)

Kuvaus

Jelly Rabbit hieromasauva on joka naisen orgasmiunelma, eikä tämän kanssa orgasmi jää pelkäksi unelmaksi! Siitä pitää huolen aitoa kalua mukaillen terskaa myöten muotoiltu sauva, jonka ihanan kimmoisa ja luistava pinta on kevyesti suonitettu. Pinnan alla pyörii villisti kolme helmirengasta, jotka saavat aikaan todella kiihoittavia tuntemuksia. Koko hoidon viimeistelee varteen kiinnitetty rabbit-klitoriskiihoitin, joka pitää sisällään super-tehokkaan moottorin. Kiihoittimen pitkät väkäset kutkuttelevat klitorista vastustamattomasti.

Voimakkuus säädettävissä erikseen. Toimii kolmella AA-paristolla (tilaa erikseen). Kokonaispituus 24cm. Sisään menevän osan pituus 15cm ja halkaisija noin 3.5cm. Materiaali: Jelly.

Muista myös tilata samaan pakettiin liukuvoiteet, niillä teet tyydytyksen entistä täydellisemmäksi.

Huom! Tuote toimitetaan OEM-pakattuna, eli tehtaan muoveissa, ilman retail-pakettia.

Mansikkamato erotiikkakauppa netissä myy vibraattorit aina edulliseen hintaan!

1 arvio tuotteelle Jelly Rabbit hieromasauva pink 24cm

  1. 4 / 5

    Tykkään rabbit vibraattoreista ja tämä on kooltaan juuri mulle sopiva. Vaikka tuotteissa on mitat niin niiden perusteella vaikea arvioida, ei auta kuin kokeilla. Tässä kaiki kohdallaan ja pyörivät helmet tuntuu kivalta. Design on vähän 80-lukua, mutta ei väliä kun toimii paremmin kuin hyvin ainakin mulla. Voin suositella tätä hieromasauvaa. Hinta oli todella edullinen ja ilmanen toimitus sai tilaamaan.


Lisää arvio