Je Joue Ami Geishakuulat 3 kpl

-17%

Je Joue Ami Geishakuulat 3 kpl

59.00
Tarjous: 49.00

Availability: Varasto loppu Osasto: Avainsana tuotteelle
  • Kuvaus
  • Arviot (0)

Kuvaus

Je Joue Ami -geishakuulat ovat laadukkaita. Samassa paketissa on kolme erilaista kuulaa. Tämä luxussarja koostuu kolmesta eri muotoisesta ja painoisesta silikonipäällysteisestä kuulasta, joiden avulla harjoitat lantionpohjan lihaksiasi ja lisäät seksuaalista herkkyyttäsi.

Je Joue Ami on itse asiassa kolmitasoinen harjoitusohjelma! Koska kuulat ovat eri tavalla muotoiltu ja painotettu, ne tarjoavat mahdollisuuden harjoitella oman lantionpohjasi vahvuuden mukaan ja edetä kehityksen mukaan!

Ami 1 on suuri, pehmeä ja kevyt yksittäinen kuula. Se painaa vain 47 g ja on siksi täydellinen aloittelijoille.

Ami 2 on keskikokoinen tuplakuula, joka on yhtä pehmeä mutta painavampi (78 g) kuin Ami 1. Ami 2 on sopiva vaihtoehto silloin, kun Ami 1 tuntuu liian helpolta.

Ami 3 on pieni, kovempi ja raskaampi (106 g) tuplakuula, joka sopii kokeneille käyttäjille.

Kuulien asettaminen paikalleen helpottuu, jos käytät niiden kanssa tipan vesipohjaista liukuvoidetta. Työnnä haluamasi kuula paikalleen ja jännitä lihakset sen ympärillä. Pidä niitä jännittyneinä hetken aikaa ja sitten rentouta ne. Toista harjoituksia n. viiden minuutin ajan. Jos käytät geishakuulia ensimmäistä kertaa, on hyvä harjoitella niiden käyttöä ensin makuuasennossa.

Kun olet tarpeeksi vahva, voit kävellä ympäriinsä kuulien kanssa. Voit tehdä päivittäisiä askareita samalla kun harjoitat lantionpohjan lihaksia.

Kuulissa kiinni olevalla narulla on helppo vetää kuula ulos. Käytön jälkeen puhdista kuulat seksileluille tarkoitetulla puhdistussuihkeella.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.


Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Je Joue Ami Geishakuulat 3 kpl”