Golden Rabbit ladattava helmihieromasauva

-67%

Golden Rabbit ladattava helmihieromasauva

4.00 out of 5

74.90
Tarjous: 24.90

Availability: Varasto loppu Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,
  • Kuvaus
  • Arviot (1)

Kuvaus

Golden Rabbit on tehokas hieromasauva, joka on muotoiltu peniksen muotoja mukaillen terskaa ja verren kevyttä suonitusta myöten. Miellyttävästi hieman joustava pinta, joka kätkee alleen huippunaitinnollisesti pyörivät helmirenkaat. Nämä yhdessä sauvan värinän kanssa takaavat orgasmin. Kaiken huipuksi villisti värisevä rabbit-klitoriskiihoitin saa aikaan ennenkokemattomia värinöitä ja parhaillaan laukeamisen kerta toisensa perään. Monipuoliset toiminnot ja säädöt. Sauva on elegantin näköinen, kultaa ja varressa timanttirengas! Golden Rabbit on myös näppärän kokoinen. Kokonaispituus 21.5cm ja halkaisija noin 3cm. Sauva on ladattava, joten paristoista ei tarvitse välittää. Mukana USB-latauskaapeli. Virtaa saat siis vaikka tietokoneen USB-liittimestä. Todella nautinnollinen luxus-rabbit hieromasauva.

Sauvan lataus noin 60min. LED-valot. Erilliset säädöt klitoriskiihoittimelle ja helmirenkaille. Voit käyttää sauvaa myös pelkkä klitotriskiihoitin käynnissä tai pelkästään helmirenkat pyörien ja kun haluat huipulle, voit lisätä tehoja, vaihtaa ohjelmaa tai käynnistää molemmat samanaikaisesti. Molemmissa lukuisia eri ohjelmia sekä tehoja. Pyörimissuunnanvaihtokytkin.

Mansikkamato seksikauppa myy kaikenlaiset hyvät vibraattorit todella edullisesti. Muista myös liukuvoiteet, niillä teet seksileikeistä sujuvaa!

1 arvio tuotteelle Golden Rabbit ladattava helmihieromasauva

  1. 4 / 5

    Todella edullinen hinta ja ilmainen toimitus painavat paljon! Hieromasauva on ihan toimiva, tekee sen mitä lupaa ja antaa orkut. Bonusta tulee voimakkaasta värinästä. Tämä vibraattori ainakin tutuu ja hyvät tehosäädöt. Tykkään kun sauva on ladattava. Oikeastaan pelkkiä kehuja. Jellyvarsi on hyvän tuntunen liukkarin kera, joskin kädensija vähän muovisen oloinen. Kokonaisuutena voin suositella.


Lisää arvio