Fleshlight – Magic Wand Adapteri

  • Kuvaus
  • Arviot (1)

Kuvaus

Fleshlight Wand Adapterin avulla voit kiinnittää Fleshlight -sarjan masturbaattorin Magic Wand -tyyyppisiin hieromalaitteisiin. Voitkin arvata millaisiin nautintoihin tämä yhdistelmä johtaa kun saat suosikki Fleshlightisi värisemään Magic Wand hieromalaitteen tuomalla hurjalla teholla. Adapteri sopii kaikkiin vakiokokoisiin Magic Wand hieromalaitteisiin (esim. kaikkiin meidän myymiimme malleihin) ja kaikkiin vakiokokoisiin Fleshlight masturbaattoreihin, mukaan lukien Felshlight Girl sarja! Nosta tämän avulla nautintosi kokonaan uudelle tasolle!

Kestävää ja joustavaa PVC-muovia. Kiinnittyy tukevasti paikoilleen. Huom! Tuote toimitetaan OEM-pakattuna, eli tehtaan muoveissa, ilman retail-pakkausta.

1 arvio tuotteelle Fleshlight – Magic Wand Adapteri

  1. 3 / 5

    Hitusen hinnakas lisäpää wandiin, mutta kieltämättä toimiva. Tekee flesukasta tosiaan kunnon täristimen – mihin ei yksikään nainen kykene. Joten voi tätä suositella jos vaan hinta ei päätä huimaa. Tosin ilmainen toimitus oli kiva yllätys, joten ei kait tää lopulta niin kallis ollu ja nautintoa tällä kyllä lähtee. Kiitokset! Hinnan takia vaan kolme tähtöstä.


Lisää arvio