Fleshlight STU Stamina Training Unit

-24%

Fleshlight STU Stamina Training Unit

5.00 out of 5
  • Uskomattoman aidon tuntuinen Realskin materiaali
  • Kehittää kestävyyttä ja parantaa taitoasi
  • Nerokas kotelo kehittää alipaineen, joka “imaisee” kalusi sisään!
  • Paras Fleshlight hinta ja ilmainen toimitus!

79.00
Tarjous: 59.90
Toimitus 0€

Varasto loppu

  • Kuvaus
  • Arviot (1)

Kuvaus

Haluatko lisää kestävyyttä seksiin ja paremman erektion? Fleshlight Stamina Training Unit – tekee harjoittelusta ei pelkästään tehokasta vaan myös uskomatonta aidon tuntuista nautintoa! Samalla kun masturboit, harjoitat kestävyyttäsi. Pääset eroon ennenaikaisesta siemensyöksystä ja saat kovemman erektion ja nautit joka kerrasta.

Kaikkien lajien huipuille on yhteistä tiivis ja periksiantamaton harjoittelu! Seksiä ja yhdyntää ei ole voinut aiemmin juuri harjoitella, mutta nyt voi ja todella tehokkaasti tämän huippukivan Fleshlight-mallin ansiosta, joka jäljittelee yhdyntää ja seksiä lähes täydellisesti nerokkaasti suunnitellun sisäosan (insertin) ansiosta. Jos haluat tehdä seksistä entistä parempaa, kestokyvystäsi entistä suuremman ja erektiostasi entistä kovemman niin Fleshlight Stamina Training Unit on juuri sinua varten tehty. Tietenkin se sopii erinomaisesti myös itsetyydytykseen ja nautiskeluun.

Monet käyttäjät kertovat upeista kokemuksista, joita he ovat saaneet tämän masturbaattorin / rakastelukyvynkehittäjän avulla. Teet itsestäsi kerralla parempi rakastaja, pääse eroon epävarmuudesta ja tyydytä partnerisi upealla tavalla joka kerta! Mansikkamato seksikauppa takaa: paras Fleshlight hinta ja aina ilmainen toimitus! Meiltä saat alkuperäiset ja aidot flesut, sillä tuomme ne suoraan valmistajalta.

1 arvio tuotteelle Fleshlight STU Stamina Training Unit

  1. 5 / 5

    Olen käyttänyt Fleshlightejä jo vuosia, jokainen malli on kestänyt varsin pitkään ja kyllä ne vaan ovat toimivia. Itse pidän eniten tämän STU mallin simppelistä insertistä, sen pallerot tuntuvat kalussa todella kiihottavalta. Teillä hinnat on reilun kympin edullisempia kuin muilla, joten ostan jatkossa Flesukat teiltä. T.Tyytyväinen Mikko.


Lisää arvio