-23%

Fleshlight – Sleeve Warmer masturbaattorin lämmitin

Fleshlight – Sleeve Warmer masturbaattorin lämmitin


Tarjous: 23.00

Out of stock


Tarjous: 23.00

Availability: Varasto loppu Tuotetunnus (SKU): E24975 Osasto:

Kuvaus

Fleshlight Sleeve Warmer lämmittää insertin 40C asteiseksi, mikä saa masturbointikokemuksen tuntumaan todellakin lähes aidolta panolta. SUljet silmäsi ja fantaioit valitsemastasi Fleshlight tähtösestä ja kokemus on todellakin lähes aito. Tämä perustuu kokemuksen vahvistamiseen lämmön avulla. Lämmin insertti tuntuu aivan aidolta vaginalta sen imaistessa peniksen ihanan lämpimään ja tiukan kiihoittavaan syleilyynsä.

Lämmitin on tyylikäs gadgetti, joka voi seiso huoletta pöydellä! Se on yhteensopiva kaikkien Fleshlight -sarjan masturbaattoreiden kanssa. Masturbaatori painetaan lämmittimen varteen, jolloin varsi kulkee insertin läpi ja lämmittää sen koko matkaltaan nopeasti ja turvallisesti herkkää Superskin materiaalia vahingoittamatta toistuvassakaan käytössä. Lämpötila on tarkkaan tutkittu ja säädelty mahdollisimman suuren nautinnon tuottamiseksi ja toisaalta insertin pitkäikäisyyden takaamiseksi. Lämmitys kestää vain noin viisi minuuttia ja lämmitin sammuu tämän jälkeen automaattisesti, ylikuumenemisen välttämiseksi. Lämmitin saa virtansa USB-kaapelin välityksellä, joten voit kytkeä sen vaikka kannettavaan tai pistorasiaan mukana tulevan EU-pistokeadapterin avulla.

Siirry entistäkin nautinnollisempiin itsetyydytyskokemuksiin tämän vempaimen avulla! Et todellakaan halua käyttää Fleshlightia kylmänä kun olet kokeillut miltä se tuntuu 40C lämpöisenä!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.


Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Fleshlight – Sleeve Warmer masturbaattorin lämmitin”