Fleshlight – Sex in a Can – Lady Lager

-14%

Fleshlight – Sex in a Can – Lady Lager

45.95
Tarjous: 39.60

Availability: Varastossa Osasto:
  • Kuvaus
  • Arviot (0)

Kuvaus

Fleshlight Sex In A Can Lady Lager on innovatiivinen masturbaattori, joka paikkeaa suuremmista flesukoista mm. kokonsa puolesta. Se tuntuu parhaalta kehonlämpöisenä ja liukkarin kera. Se tarjoaa tiukan ja kiihoittavan puristuksen hyväillen sisään työntyvää penistä tavalla, joka saa lopulta kalun kuin kalun laukeamaan räjähtävällä voimalla. Niin kiihoittava se on!

Sex In A Can Lady Lager kätkee sisäänsä Mini-Lotus insertin, joka jäljittelee todella aidolla tavalla vaginaa. Se alkaa pehmeällä mutta tiukalla sisääntuloaukolla, joka on n. 0.6 – 1.9 cm leveä. Mini-Lotus insertti on hieman lyhyempi (n.17 cm) ja jonkin verran tiukempi kuin alkuperäinen Lotus-insertti. Sisääntuloaukon jälkeen seuraa leveämpi kohta, jonka jälkeen tulee lotus-kukan mukaan nimensä saanut rakenne sekä uudelleen leveämpi kohta. Insertin lopussa on kolme leveämpää kohtaa, joissa kaikissa on erittäin tiukat sisääntulo- ja poistumisaukot. Tämä kaikki yhdessä tuntuu suorastaan hullun kiihoittavalta!

Seinämät ovat kimmoisat, mistä johtuu, että se todella tuntuu vaginalta. Tunnelin kammiot saavan aikaan erilaisia tuntemuksia vaginan lihaksia jäljitellen. Myös kitka on hieman eri suuruista kammion eri kohdissa mikä lisää upeita tuntemuksia entisestään. Tämä johtuu siitä, että nerokaan muotoilun ansiosta liukasta kerääntyy eri kohtiin erilaisina määrinä.

Kotelon pituus 20cm ja leveys 7cm. Tunnelin pituus 17,5c. Insertti valmistettu patentoidusta Real Feel Super Skin® -materiaalista. Jos haluat kokeilla miltä todella tiukka pillu tuntuu, tämä on valintasi! Mansikkamato seksikauppa takaa: paras Fleshlight hinta ja ilmainen toimitus!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.


Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Fleshlight – Sex in a Can – Lady Lager”