-25%

Fleshlight Girls – Teagan Presley Bulletproof

Fleshlight Girls – Teagan Presley Bulletproof


Tarjous: 60.00

Out of stock


Tarjous: 60.00

Availability: Varasto loppu Tuotetunnus (SKU): E28435 Osasto:

Kuvaus

Fleshlight Girls – Teagan Presley Bulletproof peppu masturbaattorin avulla voit tehdä fantasioista totta pornotähden kanssa, sillä pääset todella kokemaan miltä tämä himoittu pimppa oikeasti tuntuu. Tässä Fleshlight’ssa on ainutlaatuinen Bulletproof-insertti, joka saa sinut tulemaan todella räjähtävästi kerta toisensa jälkeen.

Fleshlight Girls – Teagan Presley on valmistettu aidon tuntuisesta Real Feel Super Skin® – materiaalista, joka varastoi lämpöä aivan kuin aito iho. Materiaali ei sisällä latexia eikä se allergisoi Tämä huippulaadukas materiaali ja erinomaisen nautinnollinen muotoilu niin ulkopuolelta kuin tunnelissakin tuovat parhaan nautinnon joka kerta ja varmasti! Fleshlight on vuosien kehityksen työn tulos ja sitä on myyty miljooonia kappaleita, eikä suinkaan suotta, sillä se on yksinkertaisesti paras mastrubaattorisarja, mitä on saatavilla. Ovathan lukemattomat aikuisviidetähtöset antaneet intiimien paikkojensa muodot nimikko Fleshlight Girls masturbaattoreille ja näin mahdollistaneet intiimit hetket itsetyydytyksen parissa omilla muodoillaan miljoonille miehille.

Fleshlight Girls sarjan masturbaattorit tarjoavat käyttöösi tarkan kopion kunkin tytön vaginasta kaikkine yksityiskohtineen.

Bulletproof texture insertti on suunniteltu vain ja ainoastaan tuomaan räjähtävä nautinto sinulle. Se on vastustamaton kahden suosituimman insertin pohjalta tehty hybridi, joka sisältää lukuisia kammioita ja onnistuu mukailemaan anaaliseksin tuntua täysin aidosti. Peräkkäiset kammiot saavat aikaan intensiivisen imusarjan, joka saa sinut tulemaan takuulla ja monta kertaa.

Teagan Presley Bulletproof “peppu” on huomiota herättämättömässä taskulampun muotoisessa, kannellisessa kotelossaan, jossa se on helppo säilyttää ja kuljettaa mukana.

Tee orgasmista entistä täydellisempi!

Fleshlight insertti on tehty kotelosta irroitettavaksi, joten se on myös erittäin helppo puhdistaa, Voit huuhdella sen miedolla saippuavedellä ja laskea insertin läpi hanasta vettä. Koska oikein hoidettuna insertti kestää hyvin pitkään, on sen hygienian varmistaminen myös tärkeää. Voit lisätä merkittävästi insertin kestoa kovassakin käytössä käyttämällä puhdistamiseen Fleshwash puhdistusainetta, joka poistaa bakteerit.

  • Voit pidentää käyttöikää myös käsittelemällä insertin silloin tällöin Fleshlight Renewing Powder talkilla, joka säilyttää ihomaisen kimmoisuuden.
  • Saatavana on myös erityisesti itsetyydytykseen ja Fleshlightien inserttien kanssa käytetäväksi suunniteltu Fleshlube -liukuvoidesarja. Se kruunaa kokemuksen aidolla vaginan luistolla. Liukuvoiteesta on saatavana kolme erituntuista versiota: Fleshlube Water, Fleshlube Fire ja Fleshlube Ice. Kokeile vaikka kaikkia ja saat masturbaattorista irti uudenlaisia entistäkin kovempia tuntemuksia! Saatavana 100ml ja 250ml riittoisissa pulloissa.
  • Jos haluat kokemuksesta aina todella täydellisen, voit myös hankkia Fleshlight Sleeve Warmer lämmittimen, joka lämmittää insertin nopeasti ja turvallisesti sitä vahingoittamatta, jolloin todellakin tuntuu siltä kuin penis painuisi aitoon vaginan lämpöön.
  • Voit myös liittää Fleshlight-keinovaginan Magic Wand tyyppiseen hieromalaitteeseen Fleshlight Magic Wand adapterin avulla! Tämä mahdollistaa todella räjäyttävät laukeamiset wandin vastustamatton värinän voimin!
  • Jos olet visuaalinen ihminen ja kiihoitut enemmän näkemästäsi kuin mielikuvituksen käytöstä, voit kiinnittää tämän legendaarisen masturbaattorin tablettiin / kännykkään Fleshlight – Launchpad (iPad Mount) tai Fleshlight – Phonestrap (Leg Mount) avulla ja katsoa suosikkifilmejäsi tms. samaan aikaan. Voiko masturbointi enää tätä nautinnollisemmaksi muuttua?
  • Toiset tykkäävät laulaa suihkussa ja toiset masturboida, tätä varten seksileluvalikoimastamme löytyy myös Fleshlight Shower Mount suihkuteline, jolla saat kiinnitetty masturbaattorin seinään ja kädet jäävät vapaaksi muihin puuhiin.

Näillä lisävarusteilla teet kokemuksestasi oikeasti täydellisen ja voit tietenkin hankkia niitä myös myöhemmin tekemään maailman eniten myydystä itsetyydytysvälineestä entistäkin tyydyttävämpi

Fleshlightin pituus on 25 cm, ja halkaisija 10 cm leveimmästä kohdasta.

Kun ostat Fleshlight Girls Teagan Presley Bulletproof meiltä, tiedät saavasi aidon ja alkuperäisen tuotteen, sillä tuomme ne suoraan valmistajalta. Edullisesta hinnastamme johtuen eri mallit pääsevät loppumaan vähän väliä, mutta näitä tulee jatkuvina toimituksina lisää, joten jos haluamasi malli on juuri nyt loppu, vieraile sivuillamme uudelleen viikon tai parin päästä ja sitä on luultavasti jälleen saatavilla. Kannattaa siis toimia nopeasti, ja tilata nyt saman tien, mikäli haluamasi malli löytyy varastosta!

A post shared by Teagan Presley (@msteagan) on

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.


Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Fleshlight Girls – Teagan Presley Bulletproof”