Finger Dancer värisevä g-piste ja klitorissormivibra

  • Kuvaus
  • Arviot (0)

Kuvaus

Finger Dancer on värisevä sormivibraattori, joka on suunniteltu maksimoimaan nautinto! Finger Dancer on yksi parhaista klitoriskiihoittimista ja g-piste hieromalaitteista, sillä siinä yhdistyy kekseliäs ja aistikas muotoilu yksinkertaiseen toimivuuteen. Siinä yhdistyy omien tai partnerin sormien näppäryys silikonipäällisen nautinnollisiin juomuihin ja vibran värähtelyyn baletin lailla täydelliseksi nautinnoksi. Keksijän mukaan, hän sainkin inspiraation balettitossuista!

Tämä sormeen kiinnitettävä vibra mahdollistaa kaikkien erogeenisten alueiden hyväilyn aivan uudella ja kiihoittavalla tavalla. Rinnat, nännit, kalu, klitoris jne. Aivan huipussaan tämä on kun Finger Dancerillä varustettu sormi työnnetään vaginaan ja sormella kutkutellaan g-pistettä. Sitä ei voi sanoin kuvata, se täytyy kokea. Tee nautinnoista taidetta Fingers Dancer sormivibran avulla! Kapellimestarina voi toimia itse tai antaa partnerin heilutella sormiaan tahtipuikkojen lailla. Miltä se tuntuukaan!

Myyty miljoonia – älä jää tätä nautintoa paitsi!

Pariskunnat voivat hankkia molemmille Finger Dancerin ja muuttaa esileikin kokonaan vivaihteikkaan värähteleväksi nautinnoksi kosketellen toisiaan intiimeistä paikoista. Näitä voi kiinnittää myös useampaan kuin yhteen sormeen! Miltä tuntuukaan hieroa esim. kalua tai nännejä kahden sormen välissä, joissa molemmissa on Finger Dancer! Pienikokoinen, mahtaa mukaan taskuun tai käsilaukkuun ja on aina valmiina!

Valmistettu silikonista! Joustava, sopii kaiken kokoisiin sormiin ja pysyy hyvin paikoillaan. Kiihoittavasti juomutettu ja nystyröity. Tehokas vibra, joka irroitettavissa puhdistusta ja paristojen vaihtoa varten. Vibra on linjakkaasti täysin silikonipinnan alla piilossa, ja sen värähtelyt välittyvät suoraan perille. Toimii kahdella LR41-paristolla. Voidaan käyttää myös ilman vibraa. Huom! Tuote toimitetaan tehtaan OEM-paketissa, eli suojamuoveissa ilman retail-pakettia. Tuotteen väri voi poiketa tuotekuvasta.

Vaikka tämä on yksi parhaista ja monikäyttöisimmistä sormivibroista, Finger Dancer on myös yksi edullisimmasta päästä – osta omasi ennen kuin ovat jälleen loppuun myyty! Osta toinen varalle tai partnerillesi, sillä kun kokeilet tämän tehoa, et halua olla ilman… tällä voi todella tehdä myös vaikutuksen partneriin ja yllättää hänet todella positiivisella tavalla antamalla elämän parhaan klitorisorgasmin ja heti perään g-piste orgasmin lahjaksi!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.


Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Finger Dancer värisevä g-piste ja klitorissormivibra”